Ötvös Tibor

Újabb Resident Evil 6 infók

A múlt héten hivatalosan is leleplezte a Resident Evil sorozat hatodik részét a Capcom, ma pedig újabb infók láttak napvilágot a játékról.

Először is a játék közel két éve készülget, szóval a pletykák mégis igaznak bizonyultak. Valamikor 2008 végén jelentek meg az első híresztelések egy hatodik részről, de akkor nem kaptunk hivatalos megerősítést. Leon története egy Tall Oaks nevű városban játszódik, ahol több mint 70 ezer zombi császkál az utcákon, szóval unatkozni nem lesz időnk.

A fejlesztők szerint a zombik teljesen különböznek majd az eddig megismert élőhalottaktól és a sorozat rajongóinak is újdonságot jelentenek majd. A Resident Evil 6 elég akciódús rész lesz, de pár jelent elejéig visszatérnek majd a klasszikus túlélő horroros elemek is. Az irányításon javítottak és sokkal jobban funkciónál majd, mint az eddigi epizódokban.

Offline módban ketten szállhatunk szembe a zombisereggel, online játéknál pedig akár hatan is harcba indulhatunk. Egyes módokban pedig maximum 8 fő lehet egyszerre jelen a szerveren. A Resident Evil 6 november 20-án jelenik meg (PC-re később jön).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!