Szekeres Viktor

Újabb talált kamerás horror hozza ránk a frászt

Úgy tűnik, hogy a The Devil Inside hatalmas sikere után sem kell hiányolnunk a talált videókamerás műfaj képviselőit a hollywoodi palettáról. Legközelebb a Bermuda érkezhet.

A WWE Studios bejelentette, hogy megvette Bobby Lee Darby és Nathan Brookes egyik forgatókönyvének megfilmesítési jogait. A duó által a stúdiónak eladott szkript címe Bermuda, a műfaja pedig horror, egész pontosan talált videókamerás horrorfilm. Darby és Brookes a közlemény szerint korábban a japán horror műfaja előtt tisztelgő 2007-es Slaughter megírásával tűnt fel.

A Bermuda története cseppet sem meglepő módon a Bermuda-háromszögben fog játszódni, s középpontjában egy dokumentumfilmes stáb lesz, mely titokzatos módon eltűnik, s csak egyetlen nyomot hagynak maguk után, az eltűnésükig leforgatott felvételeket. A film tehát a stáb utolsó napjainak vérfagyasztó krónikája lesz, s a WWE Studios elnöke szerint megtekintésre mindenképpen érdemes lesz, köszönhetően annak, hogy az írók nagyon egyedi csavarral teszik újszerűvé a lerágott csontnak tűnő talált kamerás műfajt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #7
    Nem kérsz az ilyen filmekből és mégis nézed őket. LOL?
  • Relixo #6
    Kézi kamerás sz*rság filmek = kapkodjuk a képet,remegő kézzel remegő képfelvételt csinálunk, a földet forgatjuk ahogy szaladunk, a hajra és néha a szájra,szemre totál ráközelítve semmit nem látunk csak a szövegelés megy,hogy félünk a "valamitől" , a sötétbe és a félhomályba pedig ijesztgetünk...

    Ha valaki még kiváncsi erre,hát hajrá igénytelenek előre! Én szeretem a horrort de az ilyen jellegű röhejes filmekből nem kérek köszönöm.
  • Prof William #5
    "talált kamerás horror" - Ez vajon milyen lehet?
    - Jé nézd már Joe itt egy videokamera az avarban! Mindjárt felveszem és áááááá!
    - Úr Isten! A Kamera leharapta Jill fejét! És most felénk tart! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

    "WWE Studios elnöke szerint megtekintésre mindenképpen érdemes lesz"

    Avagy: Nem lesz ez olyan sz*r mint amilyennek gondoljátok emberek! Menjetek és nézzétek meg! Igérjük hogy nem lesz sz*r! Becsszó!

    Mellesleg a nagy filmbéli csavarok már könyökömön jönnek ki. Főleg azok amiket a végükre nyomnak be az utolsó 10 másodpercre egy vigyorgó trollface kíséretében.
  • davidka003 #4
    The devil inside 3,6 imdb-n.
  • kalapos01 #3
    Nem túl felkapottak, így nem hiszem, hogy érdemes lenne megnézni, mert hülyeségeket beszélnek benne.
  • semmikozod #2
    Nézzétek meg inkább a redlettermedia kritikát gyerkőcök. :D Elmondják mitől olyan felkapottak ezek a szarok. :D
  • plu604 #1
    fasza lesz, várós