Szekeres Viktor

Bajban az élőszereplős Akira-mozifilm

Még sem ér meg a nyáron Magyarországot befenyítő Warner Bros. stúdiónak az Akira 90 millió dollárt, ezért vezetői arra kérték a film producereit, hogy próbálják valahogy lenyesni a büdzsé majd 25%-át.

Eddig sem volt könnyű útja az amerikai Akira-feldolgozásnak a mozivászon felé, de úgy tűnik, hogy a Warner Bros. újabb akadályba ütközött a megvalósulás fele tartó úton. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a hírek szerint leállították a produkció előkészítését, hogy átdolgozhassák a projekt költségvetés-tervezetét.

A stúdiótól októberben zöld utat kapott Akirát eredetileg 90 millió dollár büdzsével szándékozták elkészíteni, azonban úgy néz ki, hogy a Warner nem mer ennyi pénzt áldozni egy cyberpunk disztópiára, így a készítőknek ki kell találniuk, hogy tudnák terveiket 20 millió dollárral kevesebből megoldani. Arról egyelőre nincs hír, hogy a fennakadás mennyire érinti Jaume Collet-Serra rendezői státuszát, az azonban biztosnak tűnik, hogy színészek frontján nem okoz nagy kavarodást, hiszen eddig mindössze Garrett Hedlund részvételét vehetjük biztosra a scifiben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #1
    le nyesni a büdzsé: ennek midig az a vége hogy egy kalap szart kapunk ami megbukik