Ötvös Tibor

Halálos fenyegetés a DmC alkotóinak

Sok előnye van annak, ha valaki egy klasszikus sorozat friss epizódját vagy esetleges rebootját készítheti el - és legalább ennyi hátránya is.

Ezt most a Devil May Cry fejlesztésével megbízott Ninja Theory számára is nyilvánvalóvá válhat, hiszen a DmC kapcsán már elég sok támadás érte a csapatot. "Alex Garland anno figyelmeztetett a dologra, melyet ő a 28 nappal később forgatókönyvírása kapcsán szenvedett el" - árulta el Tameem Antoniades, a Ninja Theory kreatív igazgatója. "Egyesek ugyanis nagyon kifogásolták azt, hogy nem valódi zombik voltak a filmben és most hasonló dolgokat él át a Dredd mozi kapcsán."



"Szóval tulajdonképpen valamennyire fel voltam készülve az esetleges támadásokra, de ennek ellenére meglepett az a kreatív munka, mellyel az anti-DmC metál bandák szövegei illettek minket. Vagy a képregényes formában érkezett halálos fenyegetések, melyek valóban megdöbbentettek minket."

A DmC az idén jelenik meg PS3-ra és X360-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba42 #5
    PC-re igazi zombik?
  • ffxi #4
    PC-re?
  • tomcsa4 #3
    Igen igazi zombik. Olyan furcsa ez? xD
  • endrev #2
    Na igen, definiálhatnák... Én inkább azon a szellemi színvonalon ütközöm meg, ami ezeket az embereket jellemzi. A szoftverfejlesztő pedig ne csodálkozzon hogy ilyeneket kap, ha faszkalapokat választ célcsoportnak.
  • Polemius #1
    "kifogásolták azt, hogy nem valódi zombik voltak a filmben"
    Bizonyára bennem van a hiba, de nem tudom ezt értelmezni. Úgy értik, _valódi_ zombik?