Szekeres Viktor

Jön a Förtelmes főnökök 2

Folytatni akarják a tavalyi év egyik legsikeresebb korhatáros komédiáját, a Förtelmes főnököket. A rajongók örömére nem csak az írók maradnak, hanem a szereplők, és talán a rendező is.

A The Hollywood Reporter információi szerint folytatódni fog 2011 egyik legsikeresebb komédiája, a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses). John Francis Daley és Jonathan Goldstein, a vígjáték két forgatókönyvírója már alá is írta szerződését a gyártó New Line-nal, valamint a Warner Bros. stúdióval. Bár nincs még szerződésük, de szinte biztosra vehető, hogy a főszereplők, Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis is vissza fognak térni a folytatásra, mint ahogy a Warner megkezdte a tapogatózó tárgyalásokat Seth Gordon rendezővel is.


A döntés nem számít nagy meglepetésnek, hiszen a Förtelmes főnökök 2011 egyik legdivatosabb filmjévé vált, itthon is jól szerepelt a mozikban. A 35 milliós költségvetés ellenére világszerte 210 millió dollár bevételt hozott, melyből 118 millió Amerikában, míg 92 millió Amerikán kívül került a mozik kasszáiba. A Förtelmes főnökök 2 2013-ban vagy 2014-ben kerülhet majd bemutatásra, s ha szerencsénk lesz, akkor itthon feliratosan láthatjuk a mozikban, vagy jobb szinkrongárdával, hiszen az első rész mind fordítás, mind hangok tekintetében nagyon gyenge volt, s ami még rosszabb, a filmet magyarul nézők rengeteget veszítettek az eredeti élményből és poénokból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • joola #11
    nekem is ez jutott eszembe :)
  • Chocho #10
    "Ha nem lett volna Aniston, meg sem néztem volna..."

    Nagyon szar életed lehet, ha egyetlen színésznő miatt végignézel egy olyan filmet, ami nem tetszik.
  • Béka Benő #9
    Pedig de !
    Ugyanúgy megismételnek benne mindent !
    Ez lesz a poén !
  • joola #8
    Ha annyi eszed sincs, hogy a befektetés/bevétel arányból arra a következtetésre juss, hogy nagy valószínűséggel megéri a folytatást megcsinálni, akkor inkább ne koptasd a billentyűzetet. Csak Aniston miatt megnézed? Éhes disznó makkal...
    Mivel odaírtad, hogy szerinted undorítóan szar volt, tehát a saját véleményedet közölted, eszedbe juthatna, hogy talán mások máshogy gondolják. Ja de ehhez ész is kell.... bocs
  • Ender Wiggin #7
    winnie, ki az a "sokak"? Volt netán közvélemény kutatás?
    Szerintem egy undorítóan szar film volt...Ha nem lett volna Aniston, meg sem néztem volna, bár akkor honnan tudnám, hogy undorítóan szar? ;-)
  • njozef1984 #6
    Remélem nem cseszik el úgy mint a Másnaposok folytatását.
  • viasz #5
    Mert valószínűleg a folytatás is "fasza" lesz! :D
  • dzsagon #4
    fasza film volt, de mi a picsának kéne ezt folytatni?
  • winnie #3
    mert sokakat érdekelne a folytatás.
  • czyi #2
    *jó