Szekeres Viktor

A Pixels-mozifilm lesz a Sony új, nagy durranása

Adam Sandler cége fogja gyártani a Sony egyik 2013-as durranásának szánt Pixels-mozifilmet, mely a hasonló című rövidfilm alapján fog elkészülni, s kicsit a Szellemirtókra fog hajazni.

A Sony Pictures 2013. május 17-én fogja bemutatni a Pixels című Patrick Jean-rövidfilm alapján készült mozifilmjét. A videónkon is látható rövidfilmben a 80-as évek videójátékainak karakterei támadnak New York City-re. Korábbi információk szerint a stúdió ebből a Szellemirtók stílusában szeretne filmet készíteni, azaz a cél egy akciókomédia, melyben videójátékos karakterek hagyják el játékaikat, hogy törjenek és zúzzanak a való világban. A filmet az idei év két leggyengébb alkotását jegyző, Adam Sandler-féle Happy Madinson produkciós iroda gyártja.


2013. május 17-re eddig a Roland Emmerich-féle, nagyszabású Singularity című scifi premierje volt kitűzve, azonban a rendező elégedetlensége a forgatókönyvvel a forgatás késleltetését is jelenti, így a Sony csak november 1-jén mutatja be a projektet. Ezzel 2013. nyara már elég szépen telítődött nagy költségvetésű filmekkel, hiszen 2013. májusában kerül bemutatásra Amerikában a Vasember 3, a Halálos iramban 6, a Pacific Rim és az év legnagyobb költségvetésű filmje, a Lone Ranger. Persze júniusban is egymást fogják érni a 150 milliós produkciók, hiszen érkezik a 1000 A.E., a Man of Steel, a Monsters University és R.I.P.D., júliusban pedig a Gru 2, a Robopocalypse, az Oblivion és a Turbó költségvetése lesz jóval 100 millió dollár fölött. ** ** Frissítés: A hír kikerülése után egy órával érkezett a hír, hogy a Star Trek második, 3D-s epizódja is május 17-re jelentkezett be. Kérdés, hogy a Sony itt tartja-e a Pixelst.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #6
    fantáziám van, de ebből normális sztorit kihozni nem lehet. übergagyi ahogy van... tőled meg néha agyfaszt tudok kapni a beszólásaid miatt, mintha keresnéd máson a fogást, hoyg tudnál belekötni... sok sikert most reagáltam rád utoljára.
  • kalapos01 #5
    Neeeem, ez nem úgy működik, hogy a másfél perces sztorit kinyújtják két órára, értem? (Hihetetlen, hogy ha valakinek nincs fantáziája, számon kéri azt, hogy másnak miért van.)
  • pokolfiu #4
    ez ugye vicc? ebből mozifilm?
  • Zombee #3
    Így kisfilmen ez ütős ötlet, de szerintem a zsenialitása is ebben rejlik, ami elveszne egy 2 órás inváziós akciófilmben, amiben egy béna srác és a bombázó csaja megmenti a világot.
    Meg konkrétan ezekkel a játékfigurákkal nem lehetne eladni a filmet, a mai moziba járó fiatalok zöme nem is ismeri már a Space Invaderst vagy a Tetrist.

    Azért egy olyat megnéznék, amikor Mario és Rayman bekattanva elszabadul. Rajzolt karakterek brutális vérengzésekkel jó ötlet lenne, (18)-as filmen. Mivel az alapötlet is elborult, a készítők lehetnének merészek is.
  • Wittgen #2
    Heh, ez oltári jó. Jó volt látni a sok ismert címet városrombolás közben :)
  • ADAMEX9 #1
    Úúúúú! Ez a videó büntet!