Szekeres Viktor

Nem kerülhet fel több lesifotó a netre az új Batman forgatásáról

Befejeződött Denevérember legújabb kalandjainak megközelítőleg fél évig tartó forgatása, a premierre jövő júliusban kerül sor, addig a legnagyobb rajongók már féllábon állva is kibírják.

Ennyi volt, véget ért A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) forgatása, 179 nappal a hivatalos kezdés után lepihenhet a stáb - ezt jelentette be Joseph Gordon-Levitt Tumblrjén. Valójában persze már pár nappal a hivatalos kezdés előtt forogni kezdtek a kamerák, Indiában. Az indiai helyszínek mellett Angliában, Skóciában és az Egyesült Államokban forgatott Christopher Nolan és csapata, utóbbi országban Pittsburgh, Los Angeles, New York és New Jersey városaiban, illetve azok környékén készültek jelenetek.

A sötét lovag: Felemelkedés Nolan trilógiájának záróakkordja lesz, s egyben Nolan utolsó Batman-filmje rendezőként, bár egy esetleges folytatásra vagy rebootra (utóbbi a valószínűbb) visszatérhet produceri minőségben. A filmet Amerikában 2012. július 20-án fogják bemutatni normál és IMAX-verzióban, s azok a fanatikusok, akik az új Mission: Impossible IMAX-es elővetítéseire jegyet váltanak, láthatnak egy 6 perces ízelítőt belőle. A magyar premier időpontja egyelőre nem ismert, akár világpremier is lehet belőle, de Nolan előző filmjeit kivétel nélkül 2-3 hetes késéssel láthattuk idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magoo #2
    hat en fix hogy megyek MI4-re...es valoban csak a TDKR trailer miatt :D
  • anubys1984 #1
    Kíváncsi leszek, hányan fogják végignézni a MI4-et és hányan leszek, akik csak az ízelítő miatt váltanak rá jegyet...