Szekeres Viktor

Újabb időutazós mozifilm készül

Manapság ismét egyre több időutazós film készül el, így valószínűleg senkit nem ér meglepetésként, hogy egy újabb kerülhet nemsokára előkészítési fázisba. David Gordon Green filmtervének címe: Q.

A Columbia Pictures-nek már csak apróságokban kell megegyeznie Evan Mandery, íróval és sikerül megszereznie a Q című regény filmváltozatának elkészítési jogait. A tervek szerint a Q-ból David Gordon Green forgatna filmet, őt a közönség az Ananász expressz rendezőjeként ismerte meg, de idén két újabb premierje volt és lesz, a Király!, valamint A bébisintér (The Sitter). Gordon Green alkotótársa egyébként Matt Tolmach producer lenne, akivel már korábban is dolgoztak együtt.

A Q című regény leírása az író honlapján a következő: Nem sokkal esküvője előtt a főhőst meglátogatja egy férfi, aki azt állítja, hogy ő az illető jövőbeni énje. A kérése csak annyi, hogy ne vegye el feleségül élete szerelmét. Bár hősünk kételkedik az idegenben, miután meggyőződik róla, hogy valóban a jövőből jött, elhagyja menyasszonyát. Lelkében így rettenetes űr támad, miközben jövőbeni énje újra és újra megjelenik és különböző dolgokra utasítja őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Ja, Figyelmen kívül hagyták. Neked eszedbe jutott, az írónak meg nem. Ne röhögtesd már ki magad. Olvass bele a könyvbe, előtted a net. És csodálkozz.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Vajon mit fog szólni a többi Q a 'Q Kontinuumban'?
  • alien47 #3
    És mi lesz a tér-idő-kontinuummal? Az is bármikor felborulhat. Remélem lesz egy De Lorean DMC–12 a filmben. Különben kuka!

  • endrev #2
    Hurrá, élvezzük a filmet annak tudatában hogy hopp, most hagyott figyelmen kívül egy időparadoxont. Hopp, már megint! Remélem a dramaturgia, a forgatókönyv és a színészi játék kárpótol majd.
  • rágógumi #1
    lol D: