Ötvös Tibor

Újabb balhés kaland vár a Modern Warfare 3-ban

Sokan bizonyára emlékeznek még a Modern Warfare 2-ben rengeteget támadott, No Russian címet kapott küldetésére.

Ebben egy terrorista csoportba beépült ügynököt alakítottunk, akik a reptéren végeznek elképesztő pusztítást és irtás. Az amúgy kihagyható misszió sokaknál kiverte a biztosítékot és vezető hírré vált az összes médiában. A jelek szerint idén megismétlődik majd a balhé, hiszen a harmadik részben is lesz egy elég érdekes küldetés.

A Youtube oldalán felbukkant egy átvezető jelent, mely Londonban, a Big Ben közelében játszódik. Egy családot látunk, akik moziba indulnak. Az apa, anya, kislány trió boldogan mosolyog, mikor a háttérben felrobban egy kamion, ami darabokra tépi a famíliát. A szállítmány ráadásul valami mérges gáz volt, mert elég nagy pusztítást okoz a környezetben a siló tartalma.

A készítők szerint minden olyan jelenet, mely a nyugalom megzavarására esélyes, simán kihagyható, így ezt a kisfilmet sem kell megnézni, ha nem akarjuk (az Opciókban állíthatjuk majd ezt be). A Modern Warfare 3 november 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stranger666 #14
    egy linket kaphattunk volna
  • hurkaur #13
    Ennyi ixdevel valahogy nem gyoztel meg.
  • Grr1234 #12
    Persze, hogy lesz, hiszen így csinálják nekik a hülyék az ingyenreklámot.
  • Zolivok #11
    + , +
  • KP27 #10
    teljesen átlátszó stratégia. majd pár öltönyös nyugdíjas korú csökött agyú barom kiakad a játékon és megint a csapból, meg leginkább az amerikai tv-csatornákból is COD fog folyni. Jó kis ingyen reklám, nagy példányszámban :))
  • RoyalPredator #9
    Kiskoromban még DOOM volt az első FPS-em, mégse rohangászok arany szemmel láncfűrésszel kaszabolni. iddqd.
  • bino512 #8
    11-12 éves voltam mikor elkezdtem fps-ekkel játszani... ÉS MÉG MINDIG ÉLEK XD ne vicceljünk már... aki alapból normális az egy JÁTÉKTÓL nem lesz tömeggyilkos meg sorolhatnám mi....inkább az a poén hogy húscafatok meg ilyenek az mehet...de meztelenség az inkább ne XD Igaz... a gyerek előbb találkozik szétlőtt véres hullákkal mint meztelenséggel ... RÖHEJ XD
  • Bhalage #7
    az mas kerdes h 10eves gyereknek nem adnam a kezebe
  • gombabácsi #6
    A készítők ezzel a jelenettel is érzékeltetni akarják hogy a háború milyen kegyetlen dolog. A játék célja hogy az emberek elgondolkozzanak ezen.
    XD
  • sempron07 #5
    Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy kikapcsolható.
    Úgyis mindenki végig fogja játszani, ha meg valaki ezt veszi karácsonyra a 10 éves gyerekének, legyen benne az opció, hogy kikapcsolja... :D
    Valószínűleg így nem kap 18-as korhatárt.