Szekeres Viktor

Készül a Titánok harca 3

A Titánok harca hatalmas sikere után egyértelműnek látszott, hogy el kell készíteni a folytatást. Az azonban több, mint meglepő, hogy a be sem mutatott második rész ellenére a Warner már harmadik epizódban gondolkodik.

A Heat Vision úgy tudja, hogy a Warner és a Legendary Pictures már el is kezdett dolgozni a Titánok harca harmadik részén, illetve annak előkészületein. A hír nem csak azért meglepő, mert a folytatást, a Wrath of The Titanst még be sem mutatták, hanem mert ezúttal a stúdió sem lehet biztos a sikerben. Ugyanis hiába szakított hatalmasat, 493 millió dollárt az első rész, azt jórészt az Avatart követő 3D-s hisztéria hatásaként érte el, akárcsak 2010. elejének másik 3D-sre konvertált filmje, a Tim Burton-féle Alice Csodaországban. A különbség a két film között annyi volt, hogy előbbit sem a közönség, sem a kritika nem zárta a szívébe.

A tervek szerint a harmadik Titánok harca-filmet Dan Mazeau és David Leslie Johnson fogja írni, s csak annyit lehet róla tudni, hogy továbbra is a Sam Worthington által alakított Perzeusz kalandjainak krónikája lesz, melyben minden bizonnyal szerepelni fog Agenor (Toby Kebbell) is, aki a második részben Perzeusz társa lesz. Egyébként a magyar címmel még nem rendelkező folytatás, a Wrath of The Titans a Titánok harcával szemben nem feldolgozás lesz, hanem eredeti történetre fog épülni, amely természetesen a görög mitológiából fog táplálkozni - bemutatójára pedig március 30-án lehet számítani Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #4
    A régi film a szerelem körül forgott, ez meg a technikai megvalósítás körül. Ott még volt story, itt meg csak váltogatták a helyszíneket ész nélkül. A film értéke számomra nulla volt, lehet a régi film megmosolyogtatóan gagyin hat már, de akkor is százszor jobb mint ez.
  • uv #3
    a címével nem volt semmi baj. az stimmelt.
    lehet, hogy én vagyok a hülye, mert a régi film sztoriját vártam modernebb technikai megvalósítással és ehelyett kaptam egy szanaszétkúrt történettel nyomokban megszórt 3D-techdemót.

    innentől bármi más is lehetett volna a címe, akkor lehet, hogy akkor nem húztam volna ennyire a számat. a 3D meg kevés ahhoz, hogy hanyattbasszam magam tőle.
  • tmk #2
    Nekem tetszett az első rész, mi volt a baj vele?
  • tomboy013 #1
    Inkább az elsőt csinálták volna meg olyan színvonalúra mint a régit, mert sajnos meg sem közelíti azt.