Szekeres Viktor

A Devil Inside lesz 2012 leghúzósabb horrorja? Itt az előzetes

Előzetes alapján meglehetősen rémisztőnek tűnik a The Devil Inside előzetese, de mostanában az jellemző is volt az ördögűzős filmekre, melyek esetében a képi és hangi elemekkel trükközve nem nehéz ilyen hatást elérni.

Az ördögűzős horrorfilmek ugyan nem szólnak túl széles közönséghez, azonban van egy fix rajongóbázisuk, amire építeni lehet. Ezt tette az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) 2005-ben, majdnem 150 millió dollár bevételt hozva világszerte, de hasonló témával bírt a 2010-es Az utolsó ördögűzés (The Last Exorcism - 68 millió dollár), vagy az idei A rítus (The Rite - 96 millió dollár). Ezen filmek közös jellemzője a műfajon kívül, hogy viszonylag olcsónak számítanak, Az utolsó ördögűzés például 2 millió dollárba került.


A következő ördögűzős horror január hatodikán kerül bemutatásra az amerikai mozikban, a cím pedig The Devil Inside lesz, s az első előzetesét már meg is lehet tekinteni, sőt, pár napja plakátja is van. A filmet William Brent Bell, a Stay Alive - Ezt éld túl! rendezője készítette, a forgatókönyvet pedig ugyancsak ő írta, előző filmjének írótársával, Matthew Petermannel. Az Olaszországban játszódó horror, mint az az előzetesből is kiderül, dokumentarista stílusban készült el, s pár nem engedélyezett ördögűzésről fog szólni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #4
    mér abban harapással terjedt? és az ördög? :) az elsőt nagy nehezen megnéztem, de bevallom fájóan szarnak éreztem, így már neki sem álltam esélytadni a második epizódnak... hiba volt?
  • opeca #3
    hm, szar...
  • pokolfiu #2
    hm, érdekes....
  • nessboth #1
    harapással terjed az ördög, mint a [REC2]-ben?