Szekeres Viktor

Egyelőre nem lesz Sikoly 5

A Sikoly 4 hiába sikerült jól, teljesítménye messze elmaradt a várakozástól, így egyelőre az 5. rész sincs előkészületben, habár tavasszal még a folytatásról szóltak a hírek.

Október negyedikén jelenik meg Amerikában DVD-n és Blu-ray lemezen a Sikoly negyedik része, s ezen apropóból Wes Craven, a film rendezője a Shock Till You Drop-nak nyilatkozott. Craven elmondta, hogy egyelőre nem tud semmit egy esetleges Sikoly 5-ről, de ez nem csoda, hiszen Bob Weinstein, a gyártó Weinstein Company feje csak akkor szokott telefonálni, ha már minden le van fektetve írásban, illetve ha a forgatókönyvíró elő tudja adni az ötletét a készítőknek.

Az ötödik részről szóló kérdés egyébként azért került napirendre, mely a Sikoly 4 premierjét követően a Weinstein-testvérek meglehetősen magabiztosan nyilatkoztak a folytatás esélyeiről. Történt mindez annak ellenére, hogy a film anyagilag nem teljesítette az elvárásokat, hiszen a három, 100 millió dollár körüli bevételt produkáló epizódot követően a negyedik rész mindössze 38 milliót hozott, amit mindössze az 58 milliós nemzetközi bevétel tudott kozmetikázni némiképp.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!