Szekeres Viktor

Nemcsak rendezőt, de helyszínt is vált a Vasember 3

Nyáron új helyszínen foroghat a Vasember 3, s még mindig csak az tűnik biztosnak, hogy Robert Downey Jr. visszatér, bár valószínűleg a készítők Gwyneth Paltrow-val és Don Cheadle-lel is számolnak.

Bár Vasembert legközelebb A bosszúállókban (The Avengers) láthatjuk jövőre, a Marvel Studios már saját filmsorozata harmadik részét tervezgeti, hiszen annak forgatását legkésőbb nyáron el kell kezdeni. A 2013. május harmadikára belőtt Vasember 3 a hírek szerint az Észak Carolina állambéli Wilmingtonban készülhet, ami váltás lenne, hiszen az első két rész még Los Angelesben forgott.

A helyszín alapján valószínűsíthető, hogy a Marvel Studios a Screen Gem wilmingtoni stúdióiban (összesen 10-ben) fogja felépíteni a Vasember harmadik részének díszleteit. Azt természetesen egyelőre nem tudni, hogy miről fog szólni a történet, s milyen típusú díszletekre lesz szükség, viszont annyi már korábban kiderült, hogy a távozó Jon Facreau helyett az a Shane Black rendezheti Tony Stark legújabb kalandjait, aki Drew Pearce szkriptjébe is besegített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jaspercry #3
    Hát az első rész nem volt olyan rossz !
    A második résznek is voltak jó "szakaszai",de összességében ,már nálam nem durrant akkorát.
    Na most a,a Karib tenger kalózait veszem ,azt hiszem a 4 részét is más rendező készítette,hát nem tom jóval gyengébb volt ,mint az előző részek,mondjuk ott is az első volt a jó(egyéni véleményem)
    Halálos fegyver.-nem volt rossz talán nem lesz visszafejlődés a Vasember 3,és jót fog tenni a rendező váltás.
    Robert d.Junior egyik kedvencem.

  • Magoo #2
    Shane es Bobby Downey mar dolgoztak egyutt a Kiss Kiss Bang Bang-ben....es mivel az zsenialisan sikeredett, most sem varok gyengebb produkciot! Magason van a lec!!! :)
  • BrockSamson #1
    Shane Black nagy arc, vele aztan laza lesz a film. Eleg csak a Halalos fegyverekre vagy az Utolso cserkeszre gondolni es maris jora szamithatunk.