Ötvös Tibor

"Hat Blizzard cím három év alatt"

Ha vannak a játékvilágban ráérős fejlesztők, akkor a Blizzard mindenképpen ezek csoportjába tartozik.

A csapat hosszú éveken át dolgozik egy-egy címen és senki kedvéért nem hajlandók elkapkodni a munkálatokat. Úgy tűnik azonban, hogy az elkövetkezendő időszakban "elkényeztetik" a rajongókat, hiszen az Activision közlése szerint 2014 végéig kereken 6 Blizzard cím jelenik majd meg.



A Citi 2011 Technology Conferencen elhangzott nyilatkozat szerint a fejlesztőcsapat két World of WarCraft kiegészítőt és kettő StarCraft II játékot tervez megjelentetni. Ezen felül pedig jön a Diablo harmadik része, melyhez szintén jár majd egy kiegészítő is. És akkor ne is említsük a Titan munkacímen futó alkotást, mely elméletileg 2015-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #27
    ..ja és a blizz szar igy utólag
  • Stranger666 #26
    0 Újítás? Én a wow nevében nem nyilatkozom, mert soha nem wowoztam és nem is fogok, DE aki azt mondja, hogy a wc3az egy 3d-s wc2 volt, vagy aki szerint a sc2 az a sc1 3d-s verziója és ugyanez a még megnem jelent diablo 3-ra az olyan szinten nem játszott többet fél óránál ezekkel a gémekkel, hogy csak úgy zörög.Tulajdonképpen annyira evidensek az egyes folytatások közötti különbségek, hogy kár szót fecsérelni rá.
    Minőség? Tudod mi a minőség? Nem félkész szart adnak ki hanem addig fejlesztik amíg kész nincs szerintük. Ezek után megkapja x mennyiségú játékos, bughuszár,tesztelő, jöhet a jó öreg fullsupport, éveken át változik, formálódik a játék, viszont egyik szinten sem játszhatlan.A minőség ellenpéldája meg megannyi kiadó, félkélsz játék, 0 support amire példát ott találsz ahol akarsz, menj fel a GK-ra és máris lesz az első oldalon valami bukta cikk...
    nem szereted a blizzt? ok, Nem szereted a játékaikat? Ok,
    Idejársz hangoztatni, hogy fuj blizz szar játékok? pf, lame.
  • Szefmester #25
    Ezek szerint az a minőség ha szarjuk a folytatásokat, jóformán nulla újítással? Másfelől pedig mondhatnál te is példát az igazi Blizzard minőségre, és egyediségre.
  • Stranger666 #24
    u talkin to... who?
  • merai #23
    diablo3 4év múlva
    cool story bro
  • cateran #22
    Csak1 gyors pelda: Hasonlitsd ossze a kulonbozo tier pancelokat..az elejen meg kulonboitek, de kesobb alapvetoen csak reskin, oszt hajra...no koncepcio...egyebkent meg..minden kiadott nagyobb (es allitolag fossatesztelt patch, raid, insta akarmi utan azonnal hotfixeket kellett kiadni, mert olyan bugok maradtak, hogy az ember haja az egnek allt..)
    A szep nagy kepek a pancelokrol
  • Stranger666 #21
    Helikopter???
  • skiryo #20
    Én is olyan okos akarok lenni mint ti!
  • Stranger666 #19
    a népek a folytatásokat eszik... és olyan címeik vannak amiket nem lehet nem folytatni...a nextgen mmo nem folytatás lesz.
    A minőségről meg bővebben kifelythetnéd a véleményed, mert így megint annyi mintha csak idefostál volna:( mindegy is, aki szerint a blizz szart csinál az nézze meg a gamerankingset ahol az összes játékuk 90% felett van:(
  • Szefmester #18
    Kérném a legutolsó olyan játékuk nevét ami nem folytatás vagy spin-off!

    A minőségről meg... a hagyjuk kategória.