Ötvös Tibor

Csak konzolosoknak lesz Modern Warfare 3 Hardened Edition

Hamarosan megjelenik az idei év egyik legnagyobb sikerének ígérkező Call of Duty: Modern Warfare harmadik része.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Activision - jó szokásához híven - ezúttal is készül egy, kifejezetten a megszállott rajongóknak készülő kiadással, mely a Hardened Edition címet kapta. A mai hírek szerint azonban a számos extrával megpakolt csomagot csak és kizárólag a konzolosok élvezhetik majd, hiszen számítógépre nem lesz elérhető a pakk.



A 100 euróba/dollárba kerülő kiadás tartalmazza a játékot, mely azonban egy egyedi lemezen lesz elérhető; egy éves tagságot a Call of Duty Elite rendszerébe; Alapító státuszt, exkluzív játékbeli emblémát, játékos kártyát és hasonló extrákat az Elite rendszerbe; egy limitált kiadású, 100 oldalas könyvet; PS3-ra Animated Timeline Theme, X360-ra Special Ops Juggernaut Xbox Live Outfit skint.

A Modern Warfare 3 novemberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaddam #27
    Bilibe lóg a kezed
  • Tower Guard #26
    Olyan nagy vita van mindig konzol és pc között...
    Ha kiadnák ide is oda is, lehet sokkal többet el tudnának adni, és nagyobb bevétel lenne.
  • Gyuszopapa #25
    Ja már lassan szüléskor konzol van a gyerek kezében.
  • hunwhite #24
    Manapság már a 3 éves gyereknek is konzolja van! Ezért van az, hogy ezen a fronton erősítenek a gyártók! A kedves szülő sokkal egyszerűbben és olcsóbban veszi meg a konzol cuccot mint egy ütős pc-t. Persze később a gyereknek kell majd pc is :)
    Ezért van az, hogy nagyon sok noob van a konzolos játékokban és persze egy pc-s profi meg ha bemegy egy ilyen játékba akkor fullcsiternek van kikiáltva :)
  • wednes #23
    Nem tudsz olyan játékot mondani, aminek alig volt reklámja mégis eladtak 4-5 millió belőle. A Witcher reklámja semmi, 20-30x kisebb mint a nagy címek esetében. Akkor szerinted az actinál hülyék, hogy elvernek 100 millát reklámra egy COD-nál?

    Azért mert NEKED bereklámozta bőven a PC-s változat előre, a konzol játékosok 90%-nak meg nem. Ezt kell megértened. Sokat számít, hogy mennyire sulykolnak valamit. A WIN95 hype-nál, volt olyan, aki levette a dobozt a polcról és megvette, aztán később jött csak rá, hogy ehhez PC is kell otthonra.

    Nem jobb, hanem biztosabb bevétel. És azért tolták el a konzolt, mert nincs elég kapacitásuk és pénzük a konzol hype-hoz. Most majd lesz.
  • Skynet #22
    Látom nem teljesen érted amit írok,de segítek.:)
    (Novaterra ez nekedis megy)
    Nem kell reklám MERT a pc változat bőven bereklámozta,és a pc megjelenés ELÖTT hangoztatták a konzol megjelenést,ennél több reklám tetszik nem tetszik nagyon nem kell a konzol változatokhoz, az bőven elég reklám hogy pc-n jó értékeléseket kapott és sikercím.
    A pc tűnt jobb bevételnek,,,Hát ilyet nem olvastam sehol ellenben olyanokkal hogy pc-n jobban megvalósítható stbstb...:)
    Ilyen kijelenteni hogy a pc tűnik a jobb bevételnek akárhonnan nézi az ember a világ legnagyobb ostobaságára vall manapság.

    MINDEN fejlesztő áttér elöbb utóbb arra hogy a konzol legyen az elsőszámú, és ez alól a sokáig nagy konzolhaterektől fröcsögött Blizzard sem kívétel mostanra.
  • wednes #21
    Nem kell reklám? A COD-oknál akkor szerinted miért költenek 100 millió dollárt reklámra?
    De a legtöbb hpye címre elmegy vagy 50 millió, csak erre. Pedig mondhatnánk, hogy nem létezik, hogy a COD-ról ne hallott volna bárki is, pedig... A legtöbb vásárló csak akkor vesz meg valamit, ha 24 órában 10x hall róla. Nem abból a 5-8%-ból kell kiindulni aki lesi a fórumokat, vesz újságot vagy olvas online stb. Nagyon sokan csak azt veszik, amit látnak a polcon (jó előnyös helyen) illetve, mikor a szuperkupa reklám idejében leadnak (COD). Még én is ismerek olyat itt magyarisztánban aki így vásárol, hogy polcról nézelődik.

    Ezt az ordenáré baromságot, ahogy fogalmaztál, meg a készítők mondták. És ezt mi sem támasztja alá jobban az a TÉNY, hogy PC-re jelent meg, eddig. Terveznek konzol verziót az is tény, mert abban még több pénz van. Csak azzal óvatosan kell bánni a kezdetekkor, mert ha ott bukás van akkor elúszott minden.
  • Laza #20
    Talán az sem véletlen, hogy a Blizz, akik eddig nagyon kerülték a konzolos kiadásokat, most a Diablo3 esetében mégiscsak elgondolkodtak egy lehetséges megjelenésen. Pedig a játék bejelentése óta ezzel a kérdéssel bombázták őket, és a válasz mindig 'nem' volt ... a mostani E3-on meg már arról beszéltek, hogy az irányítás megoldása folyamatban van.
    Mondjuk egy D3-at nem olyan bonyolult irányítani, hogy ne lehessen megoldani kontrollerre. Már PS2-n is jelentek meg hasonló stílusú hack'n slash játékok (Baldurs Gate: DA 1-2, Champions of Norath), és teljesen jól lehetett irányítani.

    És ha már téma, akkor a Torchlight letölthető konzolos megjelenése volt a Runic Games "best sale day in its history".
  • NovaTerra #19
    "Nem kell reklám" Ugye ezt nem gondolod komolyan? Aki nem megrögzött játékos, az nem bújja a fórumokat, lesi a dátumot, hogy mikor jön ki box-ra a W2. Jó reklámmal el lehet adni a szart is, de marketing nélkül a jó játék is könnyen megbukhat. Egyébként neked, mint játékosnak nem mindegy, hogy mire mennyit adnak el? Ha olyan oltári nagy siker lesz konzolon, hogy nem lesz többé witcher pc-re, akkor nem játszunk witcherrel pc-n. Ennyi. Minden hírnél dramatizáljátok a dolgokat és ölre mentek. Mintha bármelyikőtöknek is jobb lenne attól, hogy egy játék sikeresebb ezen vagy azon.
  • Skynet #18
    Már ne is haragudj miért kéne reklám? Kint volt pc-n beígérték a konzol változatot és hemzsegnek a fórumok a várakozó emberekkel,nem kell reklám az már megvolt azzal hogy pc-n jól szerepelt és a bemutatókon is látta mindenki.:)
    Konzolon fele ennyi idő alatt el fog menni az 1 millió ha nem mégtöbb. A fejlesztő meg majd elkezd gondolkodni hogy ha lesz witcher 3 mi legyen az elsődleges...És nem a pc lesz.
    "Itt most a PC-s tűnt biztosabb bevételnek."
    Ezt az ordenáré baromságot nem tudom honnan vetted hosszú idők óta szinte az egyetlen példa ahol a pc sikeresebb az a Portal 2,az is kérdéses mivel a ps3 változat mellé ingyen osztották a portal 2- pc változatát..:)
    Egyszerüen szinte még új fejlesztők a Witcher 2 volt a második alkotásuk konzolra nem fejlesztettek de ők is megpróbálják és kötve hinném hogy ha jól hozzák össze konzolra ne aratna sikert.