Ötvös Tibor

Vegyes értékeléseket kapott a Driver: San Francisco

Hamarosan megjelenik a Ubisoft korábbi sikersorozatának, a Drivernak a legújabb része, mely a San Francisco alcímet kapta.

A kultikus sorozat első két része a mai napig milliós rajongótáborral bír, ám az utána következett epizódok sokat rontottak a Driver cím csillogásán. A készítők ugyanis megpróbálta egy GTA-klónt faragni az aktuális részekből, mely próbálkozásokból maximum közepes végeredmény született.

A Driver: San Francisco azonban visszatért az alapokhoz, hiszen ebben a részben "testi valónkban" egyszer sem hagyjuk el a járművet. A lelkünk azonban szálldogál (ez a Shift mód) és így vehetjük át más autók irányítását. Az ötlet már bejelentéskor megosztotta a rajongókat és a jelek szerint a kritikusok is vegyesen fogadták.



A mai napon ugyanis megjelentek az első értékelések a programról, mely elég vegyes képet mutat. Míg egyesek dicsérték a játékot (Eurogamer 8, CVG 8.5, OXM 8, IGN 8, Gamespot 8, Spong 93 pont), mások azonban csalódtak benne (Incgamers 60/100, Strategi Informer 6 pont).

Hamarosan mi is a kezeink közé kapjuk a programot és eldöntjük, mely tábornak van igaza. A Driver: San Francisco szeptember 2-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #7
    A GTA messze leelőzte, és a Driver másolni próbálja a dolgokat.
    Ha GTA gettótik, a Driver is próbál, amikor a GTA pompázik, hát a Driver is...próbál.

    A Driver fizikájáról nem mondanék semmit, legutóbb a Parallel Lines-el játszottam, és eléggé durván csúszkáltak a kocsik, de megszokva nem jelentett nagy problémát. A port után 1 évvel jött a GTA IV, és az speciel sokkal jobb.

    De itt a lényeg, amit mondani akarok, hogy a Driver túl szürke, nincs igazi hangulata. Számomra sose volt.
  • bfgbobo #6
    az 1ben hányszor szállhattál ki a kocsiból és kezdhettél el lövöldözni?
    a 2ven nem játszottam, viszont a 3. részben már lövöldözni is kellett meg volt egy csomo hulye kuldetés, szoval azt már nyugodtan lehet gta klonnak nevezni, meg az utána következőt, a parallel linest vagy mi a tökömet
  • Skynet #5
    Hogy a Driver GTA klón lenne? Nos a DRIVER a 3d-s autós üldözésben jóval a GTA 3 elött kint volt és a mai napig messze színvonalasabb és jobb irányítással/fizikával rendelkezik a többi GTA résznél. Hogy a sorozat folytatása egyre jobban süllyesztette a színvonalat,az viszont nagy kár...Ez a rész a sorozat legalja.
  • Gabe18 #4
    Hát hiába. A Driver 1 a maga idejében egyedülálló, újszerű ötlet volt, addig szinte sehol sem látott megvalósítással. Az utána jövő részek meg csak kergetik ezt az érzést.
    Ez a kocsiból-kocsiba repkedés, meg már a teljes őrület jele. Ettől függetlenül nem zárom ki hogy sokaknak tetszeni fog, mert a demo alapján annyira nem használhatatlan játék, de nem azoknak akik az első részen ismerték meg a Driver nevet.
  • Ender Wiggin #3
    A legnagyobb kár, hogy a "cím" kifejezés új jelentést kapott a botcsinálta kazinczyk ostobasága miatt...
  • RoyalPredator #2
    Nincs baj azzal, ha GTA klón akarna lenni, de durva hiányosságokkal küzd a brand.
    Élettelen, stílustalan, szarul kivitelezett dolgok, béna fizika, stb.

    A lélekugrálás valóban idiotizmus jele.
  • Skynet #1
    A 6 pont a reális,a többi fizetett hírdetés vagy köszönőviszonyban sem volt a teszter a régi driver főleg a driver 1-2vel...
    Egy gyász lett a játék,a lélekugrálósdi pedig rossz vicc...A driver az autós üldözésekről szólt és arról hogy simerjük az utcákat sikátorokat rázzuk le a rendőröket..Itt a lerázás inkább abban merül ki hogy lélekugorva a civilforgalmat belevezetjük a rendőrökbe..Szánalmas...Kár ezért a címért...