Szekeres Viktor

Itt van 2011 legviccesebb filmelőzetese

Vannak, akik már tavaly láthatták a Tucker & Dale vs Evil című horrorkomédiát, azonban az amerikai piacra csak jövő hónapban fog eljutni. Ennek örömére jót röhöghetünk az amerikai traileren.

Az előzetes ugyan 2011-es, de a Tucker & Dale vs Evil című horrorkomédia 2010-es alkotás, a Sundance-től kezdve Karlovy Vary-n át jó pár filmfesztivált megjárt, hogy tavaly decemberben orosz nyelvterületen, majd Hollandiában és Németországban megkezdje mozis pályafutását. A némelyik európai országban DVD-n is megjelent film (vagyis a warezolók tudják, miről van szó), szeptember utolsó hetében érkezik az angol lakossági piacra, s ugyanezen a héten az amerikai mozikban is bemutatásra kerül.


A film fő poénját kár ellőni, sajnos az előzetes is túlontúl spoileres, azonban éppen ezért lesz vicces és eredetinek ható. Legyen elég annyi az elsőfilmes Eli Craig rendezéséről (a főszerepben Alan Tudyk és Tyler Labine) filmje két, az erdőben élő, jószándékú tanyasi férfiról szól, akikről pár arrafele csoportosan utazó fiatal azt hiszi, hogy a vadonban garázdálkodó rémek, sorozatgyilkosok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)