Szekeres Viktor

Így fog kinézni The Rock a G.I. Joe 2-ben

The Rock továbbra is exkluzív képekkel bombázza követőit a Twitteren. A G.I. Joe 2 forgatási előkészületeinek képeit követően az első munkanapról is kirakott egy róla készült fotót.

Az egykori pankrátornak, The Rock-nak, azaz Dwayne Johnsonnak majdnem egymillió követője van Twitteren, s mindez annak (is) köszönhető, hogy a színész gyakran hasznos információkkal és színfalak mögötti anyagokkal látja el a rá kíváncsi netezőket. Tegnap például a G.I. Joe második részének első forgatási napján készült fotóját tette közzé azon infó kíséretében, hogy csekély 43 fokos hőségben kell dolgozniuk.


A filmben egyébként Roadblock-ot alakító színész korábban, a forgatási előkészületek során megrendezett kiképzésről is kirakott pár képet, melyeket itt és itt lehet megnézni. A június 29-én bemutatásra kerülő filmet a Step Up 3D-t is készítő Jon Chu fogja rendezni, a főszereplő pedig továbbra is Channing Tatum fog maradni, de mellette újoncként ott lesz RZA, DJ Cotrona, Joseph Mazzello és a szerződését alig egy napja aláíró Walton Goggins is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Fuss neki még egyszer...:-D
  • portable #1
    what a rock? is coke