Szekeres Viktor

Megvan a Rövidzárlat rebootjának rendezője

A vonatkozó hírek hol rebootként, hol remake-ként utalnak a tervezett új Rövidzárlat-filmre, de valójában az a legfontosabb, hogy az Alvin és a mókusokkal nagyot robbantó Tim Hill vállalta el a rendezést.

A Deadline értesülései szerint a Dimension Films megegyezett Tim Hill, rendezővel, hogy ő készítse el a Rövidzárlat (Short Circuit) című 1986-os scifi rebootját. A 86-os film egy kísérleti robotról szólt, melyet fegyvernek terveztek, de egy villámcsapás hatására intelligenssé válik és megszökik. Később megbarátkozik egy családdal, miközben a hadsereg üldözi őt.


Tim Hillt legtöbben az Alvin és a mókusok rendezőjeként ismerhetik, de idén ő készítette el a Hopp című családi filmet is. A stúdió 2009-ben vette meg a Rövidzárlat feldolgozásának filmes jogait. Eredetileg a Pláza ászát készítő Steve Carr rendezte volna a projektet Dan Milano szkriptje alapján. Az első nekifutásból nem lett végül semmi, de úgy tűnik, hogy Tim Hill fedélzetre lépésével Johnny 5 valóban vissza fog térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #11
    Mert felfognia nem nagyon sikerült a dolgot. Gondolom ezután ment a Justin Bieber fórumba patáliát csapni, hogy Bieber mester legújabb kislemeze milyen rossz lett, és akkor is mondjon le, ha milliók imádják, majd levelet írt Fejős Évának, hogy minek ír tucat csajos könyveket és váltson át magaskultúrára és szarja le, hogy 100 ezren veszik a könyveit.

    Miért a hiszti olyasmi miatt, ami téged nem érint, ami csak másokat érdekel.
  • kalapos01 #10
    ez a riseformusic minden fórumon ilyen hisztis picsa?
  • m minnifield #9
    pont az igazságot írtad le, válság van, a tutira mennek. az meg évek óta folyamatosan bebizonyosodik, hogy a bejáratott brand jobban bejön pénzügyileg minthogy egy újat hozzanak létre. azért a filmstúdiók sem hülyék, hogy filmenként 100 millió dollárokat (számold át mennyi az forintban, nem fér ki a monitoromon...) eltapsoljanak. ez sajnos a kreativitás számlájára megy, egy inception vagy mittudomén szinte csepp a tengerben. bízom benne, hogy előbb-utóbb olyan helyzet lesz, amikor a stúdiók saját maguktól rájönnek, hogy valamit lépni kell mert besokallnak a megvezethető emberek is a sok re-cucctól.

    az elébb meg nem akartam ám támadni, csak kbszttl elegem van, hogy minden egyes fórumon egymás torkának esnek a népek, akármi a téma... lavpíszjuniti ;)
  • artschi #8
    Ezért nem járok moziba... mi a francnak nézzek meg remake-et?? Sajnos az utóbbi években készült remake-ekből/reboot-ok javarésze szerintem xar volt (pl. Superman), 1-2 kivétel akadt csak sajnos... ha a stúdiók ilyen kiszolgálást nyújtanak - azaz a rókabőrösdi a menő - akkor jobban járna mindenki, ha tönkremennének...

    Emlékszem, kb. 10-15 éve, hetente meg néztem helyi moziban átlag 3-4(!) filmet, mostanában hála a xar filmeknek és a kreativitás hiányának a stúdiók és a rendezők részéről, inkább otthon maradok...
  • RiSeForMuSiC #7
    Kommentelés valóban arra van, hogy megbeszéljünk dolgokat, még hasznos is, ha valami tárgyi tévedést kijavítanak és tanulni is lehet belőle. Teljesen felesleges azonban rögtön rápattanni a másik véleményére és osztani az észt, hogy "szerencsére nem muszáj megnézned" (jééééé, magamtól az életbe nem jöttem volna rá, én azt hittem, itt áll valaki fegyverrel a tarkómon és hajt a moziba). Az meg, hogy a közönség valami ismertet néz megint közhelyes: naná, hogy egy sikeres film vagy sorozat, amit megszerettek vonz egy rajongótábort. A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy egyre több a remake, Superman-ból már kitudja hanyadik, Star Trek-et rebootolták, egyre-másra jönnek a reboot ötletek és nekem ebből az jön le, hogy a) gazdasági válság miatt biztosra játszik a studiók egy része b) a kreativitás mindig kockázatos, még ismert rendezőtől is (bejön/nem jön be), egyszerűbb valami biztosra alapozni. Ami a filmek számának szaporodását illeti, én inkább úgy tudom, hogy filmek száma inkább csökken, legalább három éven át egyre kevesebb filmet minősít az MPAA.

    "The MPAA rated 706 movies last year, which was also down 11 percent from a year ago and represented the fewest in at least a decade. In other words, fewer big movies made more money. " Forrás http://www.hollywoodreporter.com/news/global-box-office-soars-record-160740

  • m minnifield #6
    ismeretlen barátom, a kommentelés azért van, hogy egymással megbeszéljük a dolgokat, ki mit vár egy filmtől, kinek hogyan tetszett, meg úgy egyáltalán, ki hogyan vélekedik a mostani filmgyártásról. a vélemény szabad, ugyanúgy a válaszoké is. ha nem tetszik, hogy valaki reagál a véleményedre, tudom ajánlani otthon a tükröt, esetleg a sufniajtót.
  • Stranger666 #5
    fuu főleg a 2-t mennyiszer megnéztem gyerekkoromban...
  • Rotyoka #4
    FIGHT
  • RiSeForMuSiC #3
    Hozzád meg ki szólt? Véleményt mondtam, neked meg úgy látszik jó magyar módra rögtön be kell ugranod a másikét fikázni.
  • winnie #2
    szerencsére nem muszáj megnézned, és mivel a filmek száma is szaporodik, ezért nincs semmi gond. akit érdekel, az megnézi. a közönség inkább valami ismertet néz (folytatás, remake), mint valami újat. a stúdiók pedig kiszolgálják őket.