Szekeres Viktor

Újabb előzetes a pénzt idővel helyettesítő scifinek

Justin Timberlake és Amanda Seyfried a főszereplője Andrew Niccol új scifijének, amelyikben az embereknek 25 éven túl időt kell vásárolniuk, hogy élhessenek. A premierre itthon ősszel kerül sor.

A Comic Conon, viszonylag rövid előzetest követően a 20th Century Fox újabb trailerrel kedveskedett a Lopott idő (In Time) című scifit váró fanatikusoknak - no, meg persze az átlagnézőknek is, akik most találkozhatnak először a mozikban az itthon október 27-én bemutatásra kerülő film képsoraival. A Gattaca és a Truman Show írójaként ismert Andrew Niccol legújabb történetében Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Muphy, Vincent Kartheiser, Alex Pettyfer, Johnny Galecki, Olivia Wilde és Matthew Bomer fog szerepelni.


A film alaptörténetét összefoglalni könnyű, tovább gondolni viszont nem egyszerű: a közeli jövőben egy olyan világ alakult ki, ahol az Idő szó szerint pénz, és ahol az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek. A gond csak az, hogy a faj genetikailag arra van programozva, hogy az öregedés megállta után egy évvel meghaljon. És ezt megakadályozni csakis úgy lehet, ha valaki időt vásárol magának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lambda5 #3
    Mintha láttam volna már valami hasonló sztorit régebben... Talán Logan's Run ?
    (Na jó abban kevesebb az akciójelenet... )
  • kalapos01 #2
    Mindenki annyit szerepel, amennyit az ideje engedi. Aki forgatni akar és szerepet kap, az forgat. Akár évi 12 hónapon át. Más 2-3 hónap forgatást és 9 hónap pihenést választ.
  • JackSparrow88 #1
    Ezt a kis Justin-t mostanában nagyon felkapják. Csak kapásból ez a harmadik film amiben idén szerepel és még lehet olyanba is simán amiről nem tudok. Persze semmi bajom vele és ez a film is rendben van, csak kicsit érdekes :D Pl. jó néhány normális színész sem szerepel egy évben ennyi filmben mint ő. De mint írtam ez tényleg csak érdekesség :)