Szekeres Viktor

Ben Stiller és Eddie Murphy együtt röhögtet - itt a Hogyan lopjunk felhőkarcolót előzetese

Az ősz egyik legbiztatóbb filmjének a Hogyan lopjunk felhőkarcolót ígérkezik. Kérdés, hogy a három perces előzetes nem árul-e el túl sok mindent a Ben Stiller és Eddie Murphy főszereplésével készült komédiából.

A Universal Pictures a héten elkezdte Ben Stiller és Eddie Murphy közös akciókomédiájának kampányát. Ennek keretében megjelentette a film első előzetesét, első plakátját, valamint jó pár jelenetképet is. Sőt, TowerHeist.net címen a hivatalos honlapot is élesítették. A két sztár mellett egyébként még Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Casey Affleck, Stephen Henderson, Judd Hirsch, Michael Pena és Alan Alda fog szerepelni Brett Ratner (Csúcsformában 1-2-3, X-men - Az ellenállás vége, A vörös sárkány) új filmjében.


A filmet Bill Collage, Adam Cooper és Ted Griffin története alapján Ted Griffin és Jeff Nathanson írt, de a hírek szerint Noah Baumbach is részt vett az újraírásban, sőt korábbi források szerint Russell Gewirtz és Leslie Dixon is dolgozott íróként a stáblistán, s mellettük a produkció kezdetén a szkriptet kalapáló Rawson Marshall Thurber érdemes még említésre. Mindezt csak azért érdemes megemlíteni, mert általában a majd egy tucat kézen keresztülfutó forgatókönyvek nem túl tökéletesre szoktak sikeredni, de persze ellenpélda is akad bőven.

A Tower Heist Amerikában november negyedikén, idehaza pedig november harmadikán kerül bemutatásra. Mind az eredeti, mind a magyar címből (Hogyan lopjunk felhőkarcolót) kikövetkeztethető, hogy egy rablós filmmel van dolgunk, melyben pár jómunkásember próbál bosszút állni egy milliárdoson.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #3
    Aranyos kis mamut Eddie mellett...
  • alien47 #2
    És nem utolsó sorban: Elfogytak a csinos lányok amerikában? khe?
  • bonobo #1
    Hogy a háromperces bemutató túl sok-vagy kevés, mindegy. Amit láttam épp eleget árul el ahhoz, hogy ez a film baromira ne érdekeljen.

    Bár a film minősége nem függ tőle, de az a plakát is nagyon béna.