Szekeres Viktor

Októberben jön az Oszama bin Laden-film

Kathryn Bigelow A bombák földjén után következő háborús filmjét sem az Oscar-szezonban mutatja be. Az egyelőre cím nélküli projekt a tervek szerint október 12-én kerülne bemutatásra Amerikában - természetesen jövőre.

A Columbia Pictures kitűzte Kathryn Bigelow következő filmjének premierdátumát, a stúdió 2012. október 12-én mutatja be Amerikában a címmel még nem rendelkező produkciót. A címnélküliség ellenére a hollywoodi pletykák olvasói pontosan tudják, hogy melyik filmről van szó, hiszen pár hónapja jó pár cikket generált a hír, miszerint A bombák földjén Oscar-díjas rendezőnője Oszama bin Laden elfogását filmesíti meg legközelebb.

A történetet Mark Boal, A bombák földjén Oscar-díjas forgatókönyvírója készíti el, s egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy arról a SEAL különleges egységről fog szólni, mely megölte a terroristavezért. Sajtóértesülések szerint a forgatás heteken belül el fog kezdődni, bár egyelőre még a szereposztás sem ismert, mindössze azt lehet tudni, hogy Joel Edgerton benne lesz a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #3
    Legyen Kiefer Sutherland az osztag vezetője!
  • EroSennin #2
    Azt kellett volna megfilmesiteni ahogy a CIA tamogatja es kikepzi, aztan ahogy rajon hogy az USA all sok kozel-keleti diktatura es esemeny mogott :)
  • Rotyoka #1
    Ha ezt fogja megfilmesíteni a The Hurt Locker után, akkor sírva fogok röhögni...
    Nem kis szánalmas esés lefelé, a THL-hez képest már most megmondom