Szekeres Viktor

Új képek a The Dark Knight Rises forgatásáról

Christopher Nolan legújabb filmjének, a The Dark Knight Rises-nak a stábja Pittsburgh-be, illetve Pennsylvania államba költözött, hogy ott folytassák a rendező harmadik Batman-filmjének forgatását.

Képek érkeztek a The Dark Knight Rises című Denevéremberes mozifilm forgatási helyszínéről - a többit itt lehet megnézni. A rendező, Christopher Nolan ás stábja a napokban Pittsburgh-ben vert tanyát, hiszen augusztus 20-ig pennsylvaniai városban és környékén fognak felvenni több jelenetet, köztük jó pár kulcs momentumot is. A Pittsburgh Businesstimes szerint a város Gotham City-t fogja "megtestesíteni" úgy, hogy pár nevezetessége a filmben is felismerhető lesz.

Klikk ide! Klikk ide!

A helyiek többek között a Carnegie Mellon egyetemet ismerhetik fel július 20-tól a mozikban, valamint az amerikai foci stadionként is funkcionáló Heinz Fieldet, melyben a The Dark Knight Rises legtöbb statisztáját igénylő jelenetét fogják forgatni, amely természetesen egy futball meccsen játszódik.

További sajtóértesülések szerint a The Dark Knight Rises stábja hógépekkel is készül, így minden bizonnyal a filmben a téli Gotham City is szerepet fog kapni. A kültéri forgatások mellett pedig még egy lawrenceville-i házba forgatnak Nolanék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #9
    Döntsd már el helyette, hogy mi neki a jó. Minden egyes infószelet jól jön egy ilyen titkos forgatásról. Sokkal szánalmasabb, hogy téged nem érdekel, mégis itt vered. Gondolom, nem véletlen, hogy egy csomó filmes oldalra kikerültek ezek a képek, Batman rohadt sok embert érdekel. Ha nem kerülnek ki, akkor az a baj.
  • davidka003 #8
    És az miért jó, hogy ezt tudod?
    Sokkal jobb ha váratlanul ér és meglepődsz.
  • Lejti3 #7
    ti biztos előbb tudtatok róla, de Én nem tudtam, hogy téli gotham is lesz a filmben, vagy focistadion.
  • fika ferenc #6
    ...meg utca és taxi lol
  • tmk #5
    tényleg és milyen hasznos információt tudtál meg?
    Lesz a filmben rendőrautó?
  • Lejti3 #4
    számomra pl. hasznosak voltak ezek az információk.
  • davidka003 #3
    Ne bántsd vidort, egyetlen öröme az életben, hogy ilyen cikkeket írhat.
  • bladesoft #2
    Ezért a képekért megérte cikket írni srácok.....
  • portable #1
    coool