Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Megérkezett az ősz legjobb filmjének új előzetese

Elég a Drive első előzetesére, netre kikerült jeleneteire, cannes-i kritikáira, a közönségreakciókra vagy az IMDb-pontszámára pillantani, s máris kiderül, hogy miért az év egyik legvárósabb filmje.

A FilmDistrict sokak örömére bemutatta Nicolas Winding Refn idei filmjéhez, a Drive-hoz készült legújabb előzetest, mely piros, azaz tinédzsereknek kevésbé ajánlott minősítést kapott a korhatárokkal foglalkozó MPAA-tól. A Comic Conon is bemutatott trailer csak megerősít bennünket abban, hogy nem véletlenül a Drive az év második felének legjobban várt filmje, a Ryan Gosling főszereplésével készült akció-thriller már Cannes-ben is lenyűgözte a közönséget. Amerikában szeptember 16-tól bemutatják a Drive-ot, de idehaza sem kell lemondanunk róla, hiszen már idén láthatjuk.


A 40 éves dán Nicolas Winding Refn filmjei igaz még mindig nem jutottak el a szélesebb közönség elé, de a rajongók körében szinte kivétel nélkül sikert arattak. A rendező 1996-ban kóstolt bele a nagyjátékfilmek világában, rögtön olyan filmmel debütált, mint az Elátkozott város (Pusher), melynek később elkészítette a 2. és 3. epizódját is. De az ő nevéhez fűződik még a Vérveszteség című korrekt krimi, a hollywoodi kisiklásnak számító Fear X, valamint a Bronson és a Valhalla Rising.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vato loco #10
    A Valhalla Risinggal én nem dicsekednék, akkora egy rakat szart rég láttam. Talán a félmagyar Idonclad mostanában.
  • fozerl #9
    Ez a trailer miért is kapott 18 éven felüli besorolást, mert azt nem vágom?
  • m minnifield #8
    "Mint egy vasárnap esti rtl klubos valami."
    az milyen? itt mindenki spektrumot, discoveryt meg nincsistévémet néz, ne zavarj már össze minket! :D
  • kalapos01 #7
    Ez mindent elmond az ízlésedről. Az is, hogy tudod, milyen az RTL Klubos. (Holnap egyébként a vasárnap esti valami az RTL-en a Gyűrűk ura lesz. Jövő héten meg a Két torony. Ez megint mindent elmond arról, mennyire vagy képben.)
  • m minnifield #6
    +1 Carey Mulligan
    +1 Bryan Cranston
    ennyi.
  • creed13 #5
    Akinek ez nem jön be nem gond, van nekik pár évad a Cobra 11-ből...A többieknek akiknek meg nem minden az akció, azok nézik ezt.
    Ja és akik még ismernek mást is Statham-en kívül...
    Szerintem leszünk egy páran akik ezt választjuk...
  • Erpy #4
    Mint egy vasárnap esti rtl klubos valami. Semmi extrát nem láttam benne, max pár kiöregedett lófejű szinészt, akiket sosem bírtam.
  • bonobo #3
    Ez a film egyáltalán nem érdekel, főleg ezekkel a színészekkel.
  • fika ferenc #2
    igen, csak te vagy igy vele lol
  • Egerwin #1
    Lehet csak én vagyok vele így, de szerintem ez a Transporterre (Szállító) hajaz.