Szekeres Viktor

Még mindig viccesek a beszélő állatok?

Kevin James ismét bizonyította, hogy van akkora név, aki miatt az emberek moziba indulnak. Az egykori sorozatsztár ráadásul jobban teljesít akkor, ha nincs mellette másik neves színész.

Egy meglehetősen lerágott csontnak tűnő műfajban, a beszélő állatokéban utazva próbált meg hétvégén sikert elérni Amerikában Kevin James új komédiája, A gondozoo (Zookeeper). A film nyitánya ugyan nem teljesen váltotta be a hozzáfűzött reményeket, de a 20 milliós start még így is elég volt a toplista harmadik helyéhez a Transformers 3 és a Förtelmes főnökök mögött.


A nálunk július 21-én bemutatásra kerülő, 80 millió dolláros gyerekfilmet a felmérések szerint 52%-ban szülők és csemetéik nézték meg, ami azt jelenti, hogy az átlagos moziba járókat is érdekelte valamilyen szinten az Éjszaka a múzeumban sikerét meglovagolni próbáló film. Kevin James pedig ismét bizonyította, hogy be tud indítani egy filmet, hiszen a Pláza ásza után ismét egy egyszemélyes alkotásról van szó. (James év elején A dilemmával viszont csődöt mondott, pedig akkor még Vince Vaughnt is megkapta maga mellé.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #1
    Címre válaszolva:

    Igen az! :D