Szekeres Viktor

Itt a Batman: Year One első előzetese

Christopher Nolan 2012-es új Batman-filmje előtt még láthatunk egy hosszabb lélegzetvételű alkotást a Denevéremberről: a Batman: Year One című animáció ugyanis a tervek szerint ősszel kerül a boltokba.

Az MTV-n debütált a Denevéremberről szóló Batman: Year One című film első előzetese. Az animáció hivatalosan október 18-án lesz kapható DVD-n, Blu-rayen és OnDemand platformokon keresztül. Azonban a világpremierjére július 22-én kerül sor, a San Diegóban megrendezésre kerülő Comic Con képregényes fesztiválon, ahol a készítőkkel és a hangjukat szolgáltató színészekkel is elcseveghetnek a tisztelt egybegyűltek.


A Batman: Year One Frank Miller azonos című, itthon 2005-ben Batman: Az első év címmel megjelent képregény-klasszikusának története alapján készült el, s többek között olyan színészeket hallhatunk benne, mint Ben McKenzie (Bruce Wayne), Bryan Cranston (Jim Gordon), Eliza Dushku (Macskanő) és Katee Sackhoff (Sarah Essen). A filmet Lauren Montgomery rendezte Tab Murphy forgatókönyve alapján, a történet pedig a mozizóknak is ismerős lehet, hiszen Christopher Nolan Batman: Kezdődik! című alkotása is felhasználta Year One képregény több mozzanatát, például Carmine Falcone karakterét, vagy a vízkészlet megmérgezésének tervét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #6
    Most vikiről van szó. Nála a 2 ugyanaz. :)
  • Axlkenobi #5
    A Year One egyike a legjobb Batman képregényeknek, szóval nagyon várom ezt a rajzfilmet. Szerintem a rajzok jók, a Gotham Knights-ra emlékeztetnek.

    A Begins története pedig fantasztikus volt, és nem "nyúlt" a Year One-ból, hanem ihletet merített belőle. A kettő azért tök más.
  • Etinger #4
    A megvalósítás ettől még gyatra. A története meg nem jobb. Szerintem. Szerinted de. Szubjektív :)
  • kalapos01 #3
    Simán jobb a története, mint a Nolan-féle első Batman, ami ebből nyúlt, szóval sokaknak.
  • RoyalPredator #2
    Ki a francnak kell ez a gány?
  • Etinger #1
    Hát nem komolyabb mint ami Cartoon Networkön vagy akárhol ment :)