Szekeres Viktor

Megvan, mikor kezdődik a Charlie Sheen nélküli Két pasi meg egy kicsi

Szinte biztos, hogy hatalmas nézettséggel fog debütálni a megújult Két pasi meg egy kicsi, a nagy kérdés az, hogy a közönség a továbbiakban is kíváncsi lesz-e a Charlie Sheen helyére lépő Ashton Kutcherre.

Az amerikai CBS csatorna a napokban kihirdette őszi műsorrendjét, valamint premierjeinek időpontjait. Ahogy az lenni szokott, a CBS legtöbb sorozatát szeptember harmadik hetében fogja elindítani, kivétel az évadpremierek sorát nyitó Survivor, mely szokás szerint hamarabb startol: ezúttal szeptember 14-én fog indulni a 23. szezon.

A CBS egyik legnagyobb érdeklődéssel várt premierje minden bizonnyal a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) 9. szezonjáé lesz, melyből távozott Charlie Sheen, miután minősíthetetlen hangnemben bírálta a szitkom készítőit és gyártóját. Helyettese az az Ashton Kutcher lesz, aki meglehetősen otthon van a szituációs komédiák világában, hiszen ő maga is főszereplője volt egynek hosszú évekig. A Két pasi meg egy kicsi 9. évados premierjére szeptember 19-én fog sor kerülni - a CBS ugyanezen a napon még bemutatja az Így jártam anyátokkal hetedik, a Hawaii Five-0 második, valamint a 2 Broke Girls első évadát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #12
    A Két pasi hol szórakoztató? A lehető legpocsékabb amerikai termékek közé tartozik, nulla egész nulla pooénnal. Persze mindent elmond rólad, hogy neked inkább egy majom CHarlie Sheen jön be, és nem a tehetséges magyar Szabó Ádám a Csillag születikből (fúj! gusztustalan, egy tehetséges magyar pornósok és kokain nélkül) vagy bármelyik rohadt njó hangú énekes az X-ből.
  • denes123s #11
    "Eddig is csak pár Amerikaimádó nézte, azért itthon ekkora gagyit nagyon kevesek torkán lehet lenyomni." - nem gyenge megállapítás. Főleg a második mondatrészre hívnám fel a figyelmet. Valóvilággal, alekosszal, megasztárral, xfaktorral, csillag születikkel, barátok közttel, jóban rosszbannal mi a helyzet? A két pasi meg egy kicsi igenis egy nagyon jó és szórakoztató sorozat.
  • zetortraktor #10
    Az a durva, hogy azon megy a vita, hogy jobb lesz az, ami eddig botrányosan szar volt, vagy rosszabb. Kérdem én, nem mindegy? Eddig is csak pár Amerikaimádó nézte, azért itthon ekkora gagyit nagyon kevesek torkán lehet lenyomni.
  • Griphons #9
    Jó nagy bukás lesz. AK lehet hogy nem homokos, de úgy néz ki.
  • smaszi #8
    "Egy FÉRFI-t lecserélnek egy BUZIGYEREKRE ... még ha nem is ugyanazt a karakter játssza, ki akarja az Aston gyereket nézni? Az beteg vagy nő"

    Miért beteg aki nézi? És Ashton miért buzi? Azért mert sikeresebb nálad és (talán) jobb nője van, mint neked? Nekem pölö semmi bajom vele, nem komálom annyira mint mondjuk Swarczit, de egyáltalán nem is utálom. Például Megan Foxot nem szeretem, mégsem k.rvázom, és fikázom orrba-szájba, csupán néha megemlítem, hogy de jó, hogy nem őrá osztották ezt meg azt a szerepet, és kicsit hőzöngők ha igen... De nem anyázok, buzizok...
  • m minnifield #7
    ha buzi lenne, nem a demi moore-t kúrná. irígy vagy, vagy szimplán szebb mint ő?
  • Laza #6
    Egy FÉRFI-t lecserélnek egy BUZIGYEREKRE ... még ha nem is ugyanazt a karakter játssza, ki akarja az Aston gyereket nézni? Az beteg vagy nő :)
  • adampierson #5
    Nekem a gyerek (Jake) szimpi. Azt, hogy nem Charile miatt volt sikeres vitatnám. Bár, kinek milyen az ízlése, ugye. :) Számomra a tesó olyan degenerált egy pofával, magyar hanggal, és szokásokkal rendelkezik, hogy inkább őt cserélném le Ashton-ra.
  • AZTA #4
    Egy az hogy nem az ő szerepét veszi át, kettő meg hogy ez a sorozat nem csak miatta volt ilyen sikeres, sőt elég sok nagyon jó részt éppen a "tesoja" vitt a hátán. :D
  • zsottya #3
    Ha ő veszi át a "Charlie bácsi" szerepét, akkor nem biztos hogy olyan jó lesz. Nem lehet utánozni és ráadásúl még fiatalabb is és nem tűnik olyan alkesznak sem :)
    Meglátjuk, 1 esélyt kap azért.