Szekeres Viktor

Megvan az új scifi kedvenc? Itt az Apollo 18 előzetese

Eddig úgy tudtuk, hogy az Apollo 17 járt utoljára a Holdon, azonban minden jel arra mutat, hogy még ezután is küldött ki űrhajót a NASA. Más kérdés, hogy ezt tagadják, hiszen az Apollo 18-cal valami furcsa történt.

A Dimension Films végre bemutatta az Apollo 18 teljes előzetesét. A talált videófelvételes scifi-horror több dátumváltoztatás után végül szeptember másodikán kerül bemutatásra az amerikai mozikban. A magyar premierről egyelőre nem tudni, de amíg tavaszi dátumra volt kiírva Amerikában a film, addig itthon is világpremier közeli időponttal számolt a forgalmazó.


A Timur Bekmambetov produceri segédlete mellett készülő filmet A pap - Háború a vámpírok ellen írója, Corey Goldman jegyzi, A hegyek király című spanyol thrillert is készítő Gonzalo López-Gallego lesz, de a titoktartás mellett készült film fontosabb szerepeiben sem nagyon találunk ismert neveket. Most már csak az a kérdés, hogy a hivatalosan utolsó, 17-es számot viselő Apollo-holdűrhajót követő Apollo-18 két asztronautája mire bukkant a Holdon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nabateus #10
    A tortenetre azert nem bontanek pezsgot. Titkos kuldetes? Akkora csindrattatta elozte volna meg, hogy tyu! Meg akkor is, pedig akkor meg gyakoribbak voltak a mission-ok, tobb penze volt ra a Nasa-nak.
    Felemelnek benne egy CCCP-s torott sisakot. Ok, akkor lehet titkos, mennek megnezni, mi lett a ruszkikkal. De akkor az O kuldetesuknek lett volna oriasi propagandaja.
    Mindegy, popkornnal jo lesz.
  • adampierson #9
    Jah máig fingom sincs mija retek volt pl a Cloverfield-ben. És bassza a csőröm. :S
  • tatish #8
    Én csak attól félek hogy megint egy "horror" amiből nem derül ki semmi... max itt ott egy kis árnyékot látunk (esetleg valami vírus ami miatt bekattannak az emberek) és semmi konkrétat hogyha esetleg valami földönkívüli van benne akkor valami űrhajószerűséget, vagy bázist vagy háttértörténet ..stb stb stb
  • endrev #7
    Ráadásul kézikamerás. Ergo dramaturgiából megbukott filmesekről van szó. Hurrá.
  • endrev #6
    Bakker, scifihorror? Azt hittem valami komoly scifiről lesz szó...
  • bmw #5
    Az ember orul meg vagy van vmi a holdon?
    Mert ha az elso akkor nemigazan erdekel.....
  • Dynamic #4
    "A Dimension Films végre bemutatta az Apollo 18 teljes előzetesét"

    VÉGRE bemutatta? Hónapok óta létezik a fentinél hosszabb trailer. Ebben semmi új nincs.
  • vato loco #3
    Ha Timur Bekmambetov, akkor csak jó lehet. Night Watch, Wanted, stb.
  • anubys1984 #2
    Én nem vagyok túl bizakodó. Legutóbb két héttel a bemutató előtt csúsztatták tovább egy fél évet. Ez szerintem nem túl jó jel.
  • Mister #1
    jó lesz ez :)