Ötvös Tibor

Arma: Cold War Assault = Operation Flashpoint

A Bohemia Interactive újra megjelenteti az első sikerét, az Operation Flashpoint első részét.

"Minden Operation Flashpoint: Cold War Crisis és Game of the Year Edition felhasználó ingyenesen töltheti le az ArmA: Cold War Assault címet kapott első részt" - áll a Bohemia közleményében. Az új címet kapott epizód már kikerült a Codemasters kiadói jogköréből és ezért jelentetik meg az ArmA franchise logója alatt. A programhoz egyébként jár a Resistance kiegészítő is.



"Ennyi év folyamatos támogatás és fejlesztgetés után végre lehetőségünk van egy sorozat alá vonni minden PC-s katonai szimulátorunkat" - jegyezte meg a csapat vezetője, Marek Spanel. "Ezzel a lépéssel nem szeretnénk összezavarni a játékosokat, de jobb lesz így, hogy ez a klasszikus játék többé nem tartozik az Operation Flashpoint franchise alá."

Az ArmA III jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blackfoot1 #7
    Már nem aktuális. Megoldottam a dolgot.
  • Blackfoot1 #6
    Sziasztok! Valaki segíthetne. Ismeri valaki a resource file-t?Ez általában a Mod mappábna szokott benne lenni, és az a funkciója hogy minden olyan megjelenítési dolog ebben van leírva mint pl... milyen színű legyen a gomb az editorban meg hasonlók, de ettől sokkal fontosabb beállítások is vannak. Ezzel kapcsoltban lenne egy kérdésem. Megszeretném egy kicsit nagyítani azt a lenyíló ablakot ami akkor nyílik le, amikor pl a Men osztályra rákattintok. Akkor ugye lenyílik egy ablak az editorban és azt szeretném nagyobbra csinálni, mondjuk akkorára mint amilyen a WW4 modban van. Ha valaki tud segíthetne.

    Köszönöm.
  • nyuny01 #5
    Mindent a maga idejében kedves Ender Wiggin!
  • Ender Wiggin #4
    Az nem derül ki a hírből (az író inkább csak lefordít egy 4 soros hírt, mint hogy jobban körül járná a témát - netán hivatkozva az "újságírói státuszára" felvenné a Bohemiásokkal a kapcsolatot), hogy a rogi játék lesz-e egy az egyben, vagy kap valami új grafikai köntöst...
  • sanyicks #3
    Nem, az ArmA: Cold War Assault-ot töltheted le, ami nem a 3, hanem csak simán az ofp átnevezve...

  • rtfmZoli #2
    Ha OFP-od van, akkor az Arma 1-et ingyenesen letöltheted
  • Shiny Copperpot #1
    Ez azt jelenti, hogy ha OFP:GOTY-m van, letölthetem az ARMA III-at? ZSÍÍÍR!