Ötvös Tibor

"Hosszabb lesz a Hitman: Absolution, mint a Kane & Lynch 2"

Az IO Interactive - saját bevallása szerint - tanult a Kane & Lynch 2: Dog Days elképesztően rövid kampányából és egy tartalmas és hosszú történettel készülnek a Hitman ötödik részére.

"Ez egy nagyon, nagyon fontos mérföldkő a 47-es ügynök életében" - állítja a csapat producere, Hakan Abrak. "Számos fontos és nagy kérdést megválaszolunk. Most már csak meg kell találni a megfelelő tálalási formát. Őszintén hisszük, hogy mindent úgy készítettünk el, ahogy azt a rajongók elvárják. Most már csak a körítésre kell koncentrálnunk."



"Nyugodtan kijelenthetem, hogy egy nagyon tartalmas kampányra készülhettek. Azt nem árulhatom el, hogy pontosan milyen hosszú lesz, de a régebbi részekben sem volt ezzel gond. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a Hitman: Absolution a legambiciózusabb, a legnagyobb projekt, amit valaha az IO készített és nagyon büszkék vagyunk rá. A kampány hossza nem lesz gond, ezt garantálom."

A Hitman: Absolution csak 2012-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DrTre #3
    Egyezzünk meg abban, hogy rövid is volt és unalmas is volt, de csak, ha az ember egyedül játszott vele. Co-op-ban nagyon jó volt és nem volt unalmas, viszont ugyanúgy 3-4 óra a játékideje.
  • Reg5 #2
    A K&L 2-vel szerintem nem az volt baj hogy rövid, hanem ritka unalmas volt és nem szólt semmiről.
  • DrTre #1
    Elhittem, hogy tényleg voltak olyan hülyék és azt nyilatkozták, hogy hosszabb lesz, mint a Kane & Lynch 2. De ez csak a cikkíró tollából született. Elég vicces lenne egy ekkora játékot azzal reklámozni, hogy egy 3-4 órás játéknál hosszabb lesz...