Szekeres Viktor

Büntet a Transformers 3 zenéje - videóklip új jelenetekkel

A modern zene rajongói örülni fognak annak, hogy napjaink egyik legdivatosabb együttese kölcsönöz zenét napjaink egyik legdivatosabb filmsorozatának. A Linkin Parkról és a Transformersről van szó.

A Transformers: Dark of the Moon készítői nem csak a filmet reklámozzák, hanem annak zenéjét is, s a fő számot, melyet ismét a Linkin Park szolgáltat. A legújabb Transformers 3-as képsorokat is az Iridescent taktusaira nézhetjük meg, vagy akár úgyis vehetjük a lenti videót, mintha magát a számot festenék alá Transformers 3-jelenetekkel.


A Linkin Park részvétele a filmsorozatban természetesen egyáltalán nem meglepő, hiszen az első Transformers-filmhez a What I've Done-t adta el az együttes készítőknek, míg a második részhez a New Divide-ot. A Michael Bay által 3D-ben forgatott scifi-akciófilm, mint írtuk korábban péntek helyett már június 28-án, kedden bemutatkozik Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempron07 #24
    Amikor először hallgattam meg ezt a zenét, nem tetszett -
    de ahogy összekapcsolták a filmmel, máris másképp gondoltam rá. :)
    Csak este fogom megnézni a filmet, ezért nem tudom, hogy hol fogják lejátszani benne ezt a zenét, de van sejtésem, hogy lesz egy tökéletes pillanat,
    amihez odaillik... :)
  • xXwilliamsXx #23
    Törtem a fejem,hogy melyik dal lehetne OST az új albumról,de erre nagyon nem számítottam.A Burning in the Skies egy fokkal energikusabb lett volna.
  • hakos007 #22
    Hová tűnt a régi Linkin... Remélem a végén lesz a zene a stáblistánál, akkor gyorsan kimenekülök :)
  • Wittgen #21
    Hja, az nagyon jól el lett találva.
  • Gulyu84 #20
    Ez az az OST ami büntet??? Ez egy nyálas fos! itt egy ost ami büntet
    X-Men First Class Soundtrack 20 - Magneto
    http://www.youtube.com/watch?v=JhHdxG8MA_g
  • RoyalPredator #19
    Bizony, énis visszasírom a régi NuMetal számaikat...
    A mostani is szép, de nem vmi energikus, ami az LP védjegye volt.
  • csimmasz #18
    Abban egyet értünk, hogy divat mostanság mindent fikázni, de ez a zene a trailer alatt tényleg szánalmas!
  • Tower Guard #17
    A What ive done, meg a New Divide amik az előző részekben voltak, na azok büntettek durván! Odabaszott! De ez a szám elég gyengusz...
  • regnvm #16
    Én kérek elnézést az egész SG csapattól mindenki helyett. Sajnálom hogy egy ilyen büdös bunkó, tapló ország lakói olvassák ezeket a cikkeket és kommentelik. Nem tudnak sehova értelmes hozzászólást írni csak szidni a cikket, a cikkírót, nagy ritkán a cikk témáját. Amelyik fórumra egy tahó-paraszt magyar ír valamit az biztos hogy csak leszólás. Ha Youtube-on van egy aranyos videó (pl macska játszik vagy akármi) akkor az angol szövegekben azok a szavak hangzanak el hogy "beautiful, nice, awesome" meg ilyenek amiket én is megértek nulla angol tudással. Viszont ennek a mocskos országnak a kommentjei kb abból állnak mindenhol hogy hát "ez sz*r, hát ez f*s, ezt már láttam máshol, ezt már olvastam tegnap egy külföldi oldalon sz*r ez az oldal" meg ilyesmi. Kérlek titeket legközelebb legyen egy olyan teszt cikk amiben pont ellenkezőjét írjátok le annak amit akartok. Ez alatt azt értem hogyha pl ez a cikk így lett volna leközölve: "nagy csalódás az új TF trailer,a zene pedig pocsék" Akkor bármiben lefogadom hogy a mi kis bunkó tahó paraszt országunk lakói olyan kommenteket írtak volna hogy "hát a cikkíró egy hülye,ez a legjobb trailer amit láttam. Nézzen mindenki magába, ti is tudjátok hogy így van mert a magyar mentalitáshoz hozzá tartozik az hogy beleköthessünk valamibe. Aki velem egyetért az intelligens és ő is tudja hogy ez így van csak nem teszi szóvá mert nincs értelme (a bunkó majmokból több van) Aki meg tipikus tahó paraszt (amolyan igazi Magyar) az most nekem esik hogy "szólásszabacccság van hémáááá, ha valami nem tecccccik leírhatom". Hánynom kell ettől az Országtól, de tudom el lehet menni. Hát kösz nem, én jól érzem itt magam, a tahók menjenek el innen mert azok teszik tönkre az egész társadalmat.
  • maxy182 #15
    Ájj, visszasírom a régi jó Linkin Park zenéket és albumokat. Ezek a mostaniak a nyomukba sem érhetnek, altatódalnak talán jók!