Szekeres Viktor

Egymást nyírhatja ki a Mission: Impossible 4 és a Sherlock Holmes 2

Tom Cruise keményen nekimenne Robert Downey Jr.-nak, legalábbis jelen állás szerint, ugyanis a Mission: Impossible negyedik része éppen azon a napon debütálna Amerikában, amikor a Sherlock Holmes folytatása is.

Két fura című, nagyszabású akciófilm jelentkezett be ugyanarra az amerikai premierdátumra, s most azon folyik a találgatás, hogy vajon a Mission: Impossible negyedik része, a Mission: Impossible - Ghost Protocol, vagy a Sherlock Holmes folytatása, a Sherlock Holmes: A Game of Shadows fog megfutamodni a december 16-i időpontról.

Egyelőre mind a Paramount, mind a Warner Bros. biztos abban, hogy nem fogja elmozgatni a filmet december 16-ról, de ha számításba vesszük azt is, hogy az Alvin ás a mókusok-sorozat harmadik része, az Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked is ekkor kerül bemutatásra, akkor biztosra vehető, hogy az egyik cég nem fogja bevállalni az elég nagynak ígérkező konkurenciát.

Érdekesség egyébként, hogy 2009-ben a Sherlock Holmes és az Alvin és a mókusok ugyancsak egy hétvégén került bemutatásra, s harmadik vetélytárs nélkül mindkét film sikeres tudott lenni: előbbi 209, utóbbi 220 millió dollár bevételt kalapozott össze Amerikában, miután 62, illetve 49 millió dolláros nyitóhétvégét produkáltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Retechegér #9
    SH
  • ColemanV #8
    Simán Holmes a nyerő az adott helyzetben.
    Cruise barátunk egy ideje nem "robbantott" bankot, és a népszerűsége is mélyrepülésben van a saját fénykorához és Downey jelenlegi kasszasikert kasszasikerre halmozó szériájához képest is.
    A Knight and Day mondjuk egész tűrhető volt egy egyszeri popcorn mozinak és a M:I 3 sem volt rossz, de nagyon-nagyon távol van a Vasember 1-2 és a Sherlock Holmes sikereitől.
  • viasz #7
    Semmiféle egymás kinyírása nem lesz, egyértelmű Sherlock 2. MI-t még itthon sem fogom megnézni....
  • Zolivok #6
    sherlock
  • nlght #5
    én múltkor néztem újra az MI3-at és meglepően jó volt, sztem jobb mint az első kettő. Persze én is a SH2-őt nézném, ha muszáj választani.
  • yossarian14 #4
    Egyértelműen Sherlock Homes.
  • Etinger #3
    Most akkor mégis Cruise lesz benne?
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Sherlock nem érdekel. Mission Impossible-ra voksolok.
  • koschwarz #1
    ha választani kell, sherlock holmes, egyértelmű.