Szekeres Viktor

Így készült a Transformers 3 egyik látványjelenete - videóval

A legújabb Transformers 3-videóban abba lehet belekukkantani, hogy a robotos folytatásfilm egy leglátványosabb jelenetének, a bázisugrós menekülésnek hogyan is zajlott valóban a forgatása.

Már itt van a nyakunkon a Transformers 3, azaz a Transformers: Dark of The Moon premierje, a film június 29-én kerül bemutatásra a mozikban világszerte. S úgy tűnik, hogy a Paramount ahelyett, hogy egyre több spoilert árulna el, poént lőne le az előzeteseiben, inkább a színfalak mögötti munkálatokra koncentrálva tesz közzé videókat. Hátha azok láttán kicsit könnyebb lesz elviselni a premierig hátralévő pár hetet.


A Moviefone videóján az egyik leglátványosabb levegőben végre hajtott kunszt kulisszatikaiba lehet belesni. Michael Bay egy hírműsorban látta a hegyekről ugráló bázisugró-csapatot és azonnal felhívta producerét, hogy valahogy fűzzenek be a filmbe egy olyan jelenetet, ahol ki lehetne használni az extrém sportolók szaktudását. Az ugrásra a chicagói Sears torony tetejéről került sor és a készítők 5 kamerával filmezték a jelenetet: 3 rögzített kameraállás volt, egy helikopter kamera, valamint egy sisakkamera. A producer elmondása szerint a végeredmény olyan lett, hogy sokan fogják azt hinni, hogy számítógépes animációt látnak, holott ezúttal szó sincs arról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!