Szekeres Viktor

Jobban vártuk a Másnaposok 2-t, mint az Indiana Jones 4-et

Hiába került az első rész költségvetésénél majdnem háromszorannyiba a Másnaposok 2 elkészítése, a film hatalmas bevétellel nyitott Amerikában, várhatóan a gyártó minden kiadása meg fog térülni.

Ahogy az várható volt, a Másnaposok 2 gigantikus nyitányt produkált Amerikában, hiszn csak a hétvégén 86,5 millió dollár bevételt hozott a film, melyet ráadásul nem is pénteken, hanem már csütörtökön bemutattak, így az amerikai összbevétele már 118 millió dollárnál tart. A 31,6 millió dollár csütörtöki nyitónapi teljesítmény egyébként minden idők harmadik legjobbja mindössze a Star Wars 3. része (50 millió dollár) és a Mátrix Újratöltve (37,5 millió dollár) érdekelte jobban az embereket a nyitónapon Amerikában. A minden idők harmadik legjobb csütörtöki premierje a Másnaposok 2 számára azt jelenti, hogy olyan filmeknél hozott több bevételt a kezdése, mint a Star Wars 2, az Indiana Jones 4 vagy a Terminátor 4. része.

A 86,5 millió dolláros hétvégi teljesítmény természetesen minden idők legjobban vár komédiájává is teszi a filmet, és a már említett Mátrix Újratöltve mögött a második legjobban várt korhatáros filmmé. Ezzel a teljesítménnyel akár a két éve 45 millió dollárral nyitó és Amerikában 277 millióig jutó első részt is túlszárnyalhatja a folytatás - bevétel tekintetében.

A Universal stúdió exit pollos felmérései szerint egyébként a nézők nemek szerit nagyjából egyenlően oszlottak meg (51% nő, 49% férfi), mint ahogy a 25 éven aluliak (54%) és 25 éven felüliek aránya (46%) sincs olyan nagy eltérés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ideoda22 #5
    "A 31,6 millió dollár csütörtöki nyitónapi teljesítmény egyébként minden idők harmadik legjobbja mindössze a Star Wars 3. része (50 millió dollár) és a Mátrix Újratöltve (37,5 millió dollár)"

    Itt meg azt írjátok hogy:

    "Harry Potter és a félvér herceg premierje első napján Amerikában 58,18 millió dollárt termelt"

    h_t_t_p://w_w_w.sg.hu/cikkek/68670/ennyien_egy_napon_meg_sosem_neztek_filmet


    Nah most akkor hogy van hát? Én nem tudom a matekot vagy ti hazudtok?? Birkák!
  • szekrény #4
    szerintem ami idén várandós az a torrente 4, ezek a szánalomszar agyonhypolt filmek a sample-t se érik meg ...
  • kalapos01 #3
    Logikus. Azért ekkora az érdeklődés, mert nem volt erős. Ne hidd, hogy neked minden tetszik, ami erős.
  • lac14 #2
    Nem mintha az első rész erős lett volna...
  • sajtosnudli #1
    Nekem nagy csalódás volt ez a film. Nem volt rossz de az elődjéhez képest nem volt elég erős.