Szekeres Viktor

Elveszítette rendezőjét az élőszereplős Akira-mozifilm

Pár órán belül két igencsak várt mozifilm-terv veszítette el rendezőjét. Míg az Uncharted: Drake's Fortune rendezői székéből David O. Russell, addig az Akirától Albert Hughes távozott.

A Deadline adta hírül, hogy az élőszereplős Akira-mozifilm tervezett rendezője, Albert Hughes úgy döntött, hogy kiszáll a projektből. Belső források, ahogy azt ilyenkor szokás, kreatív nézetellentétekkel magyarázzák a rendező lépését. Arra pedig, hogy Hughes távozására békében került sor, az utal, hogy a Warner Bros. máris elkezdte kutatni, hogy jelenleg előkészületben lévő filmjei közül melyiknek lehetne rendezője az afroamerikai filmes.

Az Akirával kapcsolatban továbbra is csak annyi biztos, hogy a Warner mindenképpen el akarja készíteni, így Albert Hughes távozása sem fogja leállítani a produkció előkészületeit. A szereposztással kapcsolatban is elhangoztak már ilyen-olyan pletykák, az egyik legújabbról, a Keanu Reeves-esről pár napja derült ki, hogy nem igaz. Így egyelőre csak azokra az információkra lehet támaszkodni, hogy tavaly Robert Pattinson, Andrew Garfield és James McAvoy kapta meg a forgatókönyvet Tetsuo szerepére, míg Garrett Hedlund, Michael Fassbender, Chris Pine, Justin Timberlake és Joaquin Phoenix Kaneda karakterének eljátszására volt esélyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Miért? Eddig szinte csak jó filmekben volt, mindig nagyon jó volt. A Saturday Night Live-ban pedig zseniális. Persze most dől el sok minden, hiszen pár hónap alatt három főszerepe is lesz.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Timberlake maradjon csak a (gyerekfilm) szinkronizálásnál.
  • nlght #2
    A napokban néztem újra az akirát. Még mindig azt gondolom, hogy az utolsó 15 percet nagyon elkúrták, gyakorlatilag az egyik leggyengébb véget választották a lehetőségek közül, pedig lehetett volna egy tökéletes film belőle.
  • Celeborn #1
    Őőőő... Patiszon, mint Tetsuo? Vagy Timberlake, mint Kaneda? Hm... kezdek félni.