Szekeres Viktor

A Másnaposok 2 már premier előtt nagyot kaszált

Az első résszel ellentétben a Másnaposok 2 kritikai meglehetősen közepesek, azonban a nézőket ez nem zavar, a film csak Amerikában több százmillió dollár bevételt fog elérni.

Amerikában a héten két nagyágyúnak számító film is bemutatkozik: a Másnaposok 2 és a Kung Fu Panda 2. A jó teljesítményt főleg előbbitől remélték a szakemberek, s Todd Phillips komédiája nem is cáfolt rá a várakozásokra, hiszen csak a premier napi éjszakai előadások során 10,4 millió dollár bevételre tett szert, amire R-korhatáros film még sosem volt képes. (Az eddigi rekordot 6,3 millió dollárral az Újabb parajelenségek tartotta.)

A becslések szerint ez a start egy 20 millió dolláros csütörtökre lehet elegendő, hétvégén pedig 80-85 millió dollárt hozhat összesen a film, ami azt is jelent, hogy az ünnepi 5 napos hétvégén akár 125 millió dollárig is eljuthat a Másnaposok második része. Ezen adatokból egyébként arra is következtetni lehet, hogy bár a Karib-tenger kalózai 4 nagyobb bevételt termelt első napjaiban, a nézők a legtöbben a Másnaposok 2-re ültek be, hiszen Johnny Depp filmjét a 3D miatt magasabb helyárak kíséretében vetítették.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #1
    Király film lett