Ötvös Tibor

Befejeződött a Duke Nukem Forever fejlesztése

A Gearbox Software büszkén jelentette be, hogy befejezték a Duke Nukem Forever fejlesztését.

A játék mindössze 13 évig készült, így kissé mesébe illő, hogy ma már aranylemezen van a program és már készülnek az eladásra szánt példányok. "A Duke Nukem Forever az a játék, amit sokan már leírtak és most mégis itt vagyunk" - jelentette ki a 2K Games igazgatója, Christoph Hartmann. "A mai nap igazi mérföldkő a játékvilágok történetében, hiszen egy lépéssel közelebb kerültünk egy legenda születéséhez."



"A Duke Nukem Forevert készítette a 3D Realms, a Triptych, a Piranha és végül a Gearbox Software is, de soha nem adta fel egyik csapat sem" - állítja Randy Pitchford. "És köszönet és tisztelet jár mindenkinek, mert soha nem adták fel." A Duke Nukem Forever június 10-én jelenik meg, a demó pedig 3-án lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittao #9
    Meg fogom venni.

    A mai napig nálam egyetlen FPS nem űberelte a multija hangulatát (lézermegszakítós bomba, csőbomba, kicsinyítő fegyver stb.).

    Nem a poligonszámok, hanem az élmény miatt játszottunk vele.

    Nem tudjátok, végül a Jetpack belekerült? Mert külföldi fórumokon sem nagyon tudtak semmit mondani róla... cégnél is nagy kussolás volt róla.
  • richard45 #8
    Őkelméd tán jövőbelátó?

    Egyébként nekem már nincs ezzel a játékkal szemben elvárásom,mert tudom hogy mire számithatok. Plusz a Gearboxban eddig még nem csalódtam, úgyhogy nálam már elő is van rendelve.
  • Sith #7
    Azért most sem merték oda írni hogy melyik évben

    "A Duke Nukem Forever június 10-én jelenik meg, a demó pedig 3-án lesz elérhető."
  • Bulics #6
    Ez mekkorát fog bukni!!!
  • cateran #5
    Idiotizmusod lenyugozo...A cikkben ott a link, az eredeti cikk, az eredeti idezet a faszitol...es szemrebbenes nelkul hagyod figyelmen kivul..le a kalappal (egyedul hazatalalsz a szomszed lakasbol?)
    "Randy Pitchford, president of dev Gearbox added: "The developers of Duke Nukem Forever at 3D Realms, Triptych, Piranha and finally at Gearbox deserve our thanks and respect for never giving up and have truly shown us that they have balls of steel.""
  • Gyuszopapa #4
    Már nem azért de nem a Gearbox tehet róla hogy most jelenik meg,ők csak nem rég vették át a fejlesztést mert már mindenki lemondott róla.Jó lenne hogy ha nem írkálnátok hülyeségeket hanem utánna járnátok hogy mégis miért tartott ennyi ideig a fejlesztés.Nekik köszönhetjük hogy egyátalán lehet majd vele játszani úgyhogy kusssss minden idiótának.
  • lamer the true #3
    Hát nem volt rossz, de azért a quake volt az igazi klasszis.
  • Frosty01 #2
    jobb lenne ha kussolna szépen és örülne h még van akit érdekel
  • Kensin #1
    "A mai nap igazi mérföldkő a játékvilágok történetében, hiszen egy lépéssel közelebb kerültünk egy legenda születéséhez."

    A legenda már rég megszületett, nem vagyunk kicsit elszállva magunktól?