Ötvös Tibor

Mozgásban a Modern Warfare 3


November 8-án jelenik meg az idei Call of Duty rész, mely a Modern Warfare harmadik epizódja lesz.

Eddig láthattunk már pár képet és egy csokor olyan teasert a játékból, melyek viszonylag keveset árultak el a programból. Az Activison azonban a hétvégén tett egy ígéretet, mely szerint hétfőn (amerikai idő szerint) megláthatjuk az első, magából a játékmenetből részleteket mutató trailert is.


Szerencsére a kiadó tartotta magát a szavához és alig pár perccel ezelőtt meg is jelent a neten a feljebb látható trailer, melyben először láthatjuk mozgában a Modern Warfare harmadik epizódját. A látottak alapján a program nagyon látványos lesz és a világ összes fontosabb nagyvárosába eljuthatunk majd.

A Modern Warfare 3-ban ismét lehetőségünk lesz jó pár járművet vezetni (a trailerben autót és csónakot láthattunk) és újra akciózhatunk az égből egy helikopter fedélzetéből. Ezeket azonban már láttunk, reméljük valami újdonsággal is készül az Infinity Ward és a Sledgehammer Games alkotása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #22
    De bizony az :) Wesley Snipesszal.

    A GITS 2-ben pedig ott volt az üvegtetős belövés helikopterrel.
  • Fenrir #21
    World in Conflict-ban is hasonló volt a szitu és volt 1-2 olyan film is ami azt dolgozta fel, hogy USA-t a saját földjén támadta meg a Szovjetúnió.

    Szerintem bőven elfér ez a fajta történet, vannak ennél nagyobb marhaságok is.
  • CaptainRumi #20
    Nekem a Batman Begins ugrott be a vonatkisiklásról.
  • benkoszabi #19
    Egyetlen hibája van ennek, mégpedig a sztori. Szerintem olyan szinten lehetetlen és valótlan, hogy oroszt terroristák az egész világ ellen induljanak, és akkora pusztítást vigyenek végbe, nem csak az USA-ba, hanem a németeknél, franciáknál és angoloknál...ez blőd szerintem.

    Persze majd csak úgy bemasíroznak washingtonba a ruszkik a tenger alatt, az amcsik meg észre sem veszik...nem tetszik...és ez már az MW2-be se tetszett....

    A történetírók túlzásba estek

  • armageddon666 #18
    Eddig sem mindig amerikaiakkal mentünk... a Task Force 141 internacionális volt tudtommal, és szerintem elég kevés amcsi volt benne :) A SAS meg MW1ből?

    -----

    #15:
    BF == szim :DDDDD ez vicces volt :) meg NFS vs. LFS? Inkább NFS vs TDU.
  • armageddon666 #17
    Melyik jelenetek?

    Nekem az volt nagyon ismerős ahogy az alagútban kisiklik a vonat. De a Pénzvonatot nem rémlik, hogy láttam volna, szóval csak nem az :) Vagy mégis?
  • armageddon666 #16
    Az a WW3 -> MW3 tetszett :D
    Mondjuk nem tudom hogy jutottunk ide a MW2 után. 3an maradtunk jók, a világ (vagy csak Amerika?) minket akar... Ja, de ha jól emlékszem Makarov életben maradt.
  • yesname #15
    BF mindig is jobb volt. A COD komolytalan, könnyed (de azért jó) cucc. A BF meg az ellenkezője. Ez olyan dolog mint pl. NFS vs. LFS az autós játékoknál.
    Szóval COD = Arcade, BF = szim :) Mindegyiknek meg van a maga helye, a baj hogy itt egyiket fejlesztik is, másikat meg nem és ugyanazt veszik meg a megvezetett emberek évente.
  • Zolivok #14
    BAD COMPANY a cod majmolása kissé sima bf nem 1ébként meg hülye aki aztmondja a cod minőségi játék első cod esetleg 1ébként meg bf jobb játék azt annyi
  • CaptainRumi #13
    Tudom, hogy komolyan gondoltad...én csak próbáltam kicsit komolytalankodni.
    Egyébként a legtöbb országban van amerikai támaszpont, így valahol érthető, hogy ott vannak "mindenhol". De valószínűleg nem fogják kihagyni a helyi erőket sem.