Ötvös Tibor

Jön a BioShock MMO?

A 2K Games számos sikercímet tudhat maga mögött és épp ezért keltett nagy izgalmat a kiadó mai bejelentése.

A hivatalos közlemény szerint ugyanis a 2K Games együttműködési megállapodást kötött az XL Games nevet viselő csapattal. Ezzel együtt azt is elárulták, hogy elkezdődtek egy MMO munkálatai, mely egy, a kiadó által sikeresnek mondott sorozatuk világában játszódik. Mivel korábban már halhattunk olyan pletykát, hogy ez a játék a BioShock lesz, de hivatalos megerősítést ma sem kaptunk.



Öröm az ürömben, hogy a program kimondottan az ázsiai piacra készül, így vajmi kevés az esély arra, hogy hazánkban is megjelenjen a program. Mindenesetre holnap lesz egy újabb 2K Games konferencia, melyen remélhetőleg megtudhatjuk, melyik sorozatukat bővítik tovább.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • thsanyi5 #3
    A BioShock nagyon tetszett. Ritka az olyan játék amit single-playerben többször végig vigyek. De hogyan tudjam ezt mmo formában elképzelni? Kíváncsi vagyok rá, mit hoznak össze. Feltéve ha tényleg ezt a játékot akarják feldolgozni.
    Vajon mi lehet az oka, hogy csak ázsiai piac? Annyira mások az itteni játékigények, hogy nem éri meg nekünk készíteni? Vagy nem lehet ugyanazt a játékot itt eladni mint ami náluk beválik?
  • kozik #2
    Nekem inkabb ez a mondat faj.

    Mivel korábban már halhattunk olyan pletykát, hogy ez a játék a BioShock lesz,
    de hivatalos megerősítést ma sem kaptunk.

    Viszont bekerultek forrasmegjelolesek, ami fejlodes, igy tovabb.
  • zorrobomber #1
    "Öröm az ürömben" Ez szándékosan van így írva? :) Mindenesetre ha tényleg ázsiai piacra készül akkor tényleg öröm hogy itthon nem jelenik meg :)