Szekeres Viktor

Továbbra is valóságshow-k uralják a magyarok életét

Itthon a lakosság jó részének továbbra is a valóságshow-k és a szappanoperák nézése jelenti a pihenést, nem véletlen, hogy az RTL Klub és a TV2 legnézettebb műsorai is ezen műfajokból kerül ki.

A legnézettebb tévéműsorok között továbbra is szappanoperák, valóságshow-k és bulvármagazinok találhatóak idehaza. A héten ugyan csak egyetlen tévéműsor volt képes 2 milliónál több nézőre szert tenni, a Való Világ 4 vasárnapi párbaja (2 061 604 néző), de nem sokkal lemaradva követte a VV4-et a Csillag születik legújabb adása is. A tehetségkutató valóságshow-t ezúttal 1 954 403-an látták.

Természetesen a Való Világ minden hétköznapi adása is a nézettségi listák élvonalában tartózkodik, ezek átlagnézettsége majdnem elérte a másfél millió nézőt. Természetesnek mondható, hogy a TV2 legerősebb sajátgyártású produkciója is reality volt, a Nagy duettet pénteken 1 204 751-en látták az AGM mérései szerint. A csatorna legnézettebb produkciója és a hét legsikeresebb filmje a kereskedelmi korosztályban egyébként a Vasember volt, mely annak ellenére hozott remek számokat, hogy a VV4 párbaja ellen adta a TV2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adler30 #8
    Ez kétségbeejtő dolog amikor az embereknek az agyát mossák ezekkel a hányadék műsorokkal.Nem lehet véletlen ez az irányított butítás,de miért akarnak egy országnyi zombit,és kik?
  • Skynet #7
    Ezért tart itt ez az ország...
    A tv2 és a retek klub a fő ész szolgáltató....
  • hunwhite #6
    Sajnos a cikknek igaza van....ennyit tudunk...igaz én még a vvreklámoktól is hányok.....
  • kalapos01 #5
    Ismételgesd még párszor magadban, hogy kamu, és idővel talán te is el fogod hinni, hogy az. Nem is tudom, hogy ki a butább.
  • bmw #4
    Ez ugy kamu ahogy van......
  • ADAMEX9 #3
    Helyesbítést kérek a címben:
    "Továbbra is valóságshow-k uralják azt átlag, hülye magyarok életét"
  • lamer the true #2
    Ez csak viszonyítás kérdése. De általánosságban az első világháború óta zuhant itt meg minden.
  • PetiX87 #1
    It's a good thing that I'm not a 'magyar'.