Szekeres Viktor

A Halálos iramban 5 itthon lealázza a Thort

Itthon nagyjából átlagosan kezdte meg mozis menetelését a Thor. Az első hétvégén 32 ezren nézték meg, mely teljesítménynél már volt is jobb az idén, s nyáron is akadni fog még jó pár.

Még be sem mutatták itthon a Halálos iramban: Ötödik sebességet, de már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy mint oly sok országban, Vin Diesel nálunk is le fogja pipálni a Marvel új képregényes szuperhősét, Thort. Persze ez nem csoda, hiszen csütörtöktől egy sikeres sorozat sokadik epizódját láthatjuk, a múlt héten bemutatkozó Thor pedig a nálunk közel sem népszerű képregényes műfajt képviseli.


Tehát a Thor Magyarországon, ahogy az várható volt, nem váltott ki különösebb hisztériát. Az országszerte 49 moziban vetített filmet a csütörtöki premiertől vasárnap estig 32 537-en nézték meg, s ezzel a szuperhős egy hajszállal megelőzte a Riót, s elfoglalta a toplista első helyét. A Thor ezzel a teljesítménnyel ugyan megelőzte a nem sokkal 30 ezer néző fölött bemutatkozó A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-t, azonban alulmaradt az olyan filmek kezdésével szemben, mint a Kelékfeleség, a Rio vagy a Maci Laci.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #10
    "ezis (thor) az lesz, és a kapitányos is szerintem."

    az usában ma mutatják be, de már majdnem visszahozta a gyártási költségét a thor. szóval fail.
  • pokolfiu #9
    nem értek egyet. mondjuk úgy, hoyg sokkal reálisabb (és itt nem a táskára gondolok elsőként) a vasember, mint bármelyik más. persze leg reálisabb a batman, ez nem kérdés. viszont a magyarázat az rémgyenge, blődség részemről. méghogy magyarázat... :D mese az egész. és hiába próbálják behúzni realisztikusnak, nem ment. mint ahogy a hulk egy része sem ment, s ami miatt valszeg amcsikapitány is el fog vérezni... de nézd meg a batman-t vagy a vasember-t, önmagában az emberek azért szeretik, még a nem fanok is, mert realisztikus lett. sikeres lett a pénztáraknál emiatt is. míg a többi eddig bukfencnek tűnik...a hulk az, egyértelműen. ezis (thor) az lesz, és a kapitányos is szerintem.

    de ez mind nem gond, mert nem vagyunk egyformák, s tévedhetek is természetesen. ;)

  • Szolnokboy1 #8
    "realitás szerűen megalkotott vasember"

    létezik a vasember páncél? egy ember megépítette a garázsban? aztán összedobott egy részecskegyorsítót is? és a táskapáncél? ne vicceljünk már! a vasemberekben nincs több realitás, mint amennyi elvárható. ugyanolyan mese mint a thor, amiben egyébként marha jól meg lettek magyarázva a dolgok a féreglyukas, asztronómiás, mágia = tudomány elméletekkel.
  • pokolfiu #7
    hát nem tudom, én tegnap néztem, nekem elég ratyi lett... meghoyg azt loki mit keresett a tükörben.... :D nem jó, hoyg létrehozzák ezt a bosszúállók bandáját... elbasszák vele a vasembert úgy ahogy van... már hulk is elég nem képbeillő, amcsikapit még nem láttam, de félek az sem, de thor meg azt végképp nem fér bele abba az irányvonalba (realitás szerűen megalkotott vasember, mint pl a batman új szériája....), inkább fantasy...

    de mindegy, mert egyiknek sem vagyok nagy rajongója...
  • Szolnokboy1 #6
    én egyedül vártam meg, ráadásul az utolsó előadásra mentünk, szerencsétlen alkalmazottak már nagyon mentek volna haza, de hát ez van. :D a stáblista és a bónuszjelenet is ki van fizetve.
  • kalapos01 #5
    Kérsz még gondolkodási időt, vagy eláruljam a megoldást? :)
  • Apolitosz #4
    "s ezzel a szuperhős egy hajszállal megelőzte a Riót" vs "azonban alulmaradt az olyan filmek kezdésével szemben, mint a Kelékfeleség, a Rio vagy a Maci Laci"

    most akkor hogy is van ez?
  • kiki22 #3
    a profik megvartak :D csak eleg idegesito volt ,h vegig kellett varni az egesz stablistat :D
  • Rotyoka #2
    Fogadjunk hogy a végén levő 3 perces részt, ami azért elég fontos te sem nézted meg :D:D

    Miránk már idiótán nézett a személyzet aztán amikor bejött 5 perces szereplőgárda után a 3 perces rész mind Wááá húúú ezt honnan tudtátok? :D
  • billbester #1
    nagy Marvel fan vagyok és a Thor az nagyon tetszett de tényleg tisztára király.