Szekeres Viktor

Már csak egy film vergődik az MGM stúdió fogságában

Végre forgalmazóra talált a The Cabin in The Woods című horrorfilm, ami azt jelenti, hogy már csak az észak-koreai támadással foglalkozó Vörös hajnal-feldolgozás vergődik az MGM stúdió "fogságában", s vár bemutatóra.

A Deadline információi szerint a Lionsgate megegyezett a pénzszűkében lévő MGM-mel arról, hogy átveszi a The Cabin in The Woods című horrorfilm forgalmazásának jogait. Mint az ismeretes, a rajongók által várt The Cabin in The Woods már jó ideje elkészült, azonban bemutatójának dátumát folyamatosan halasztották, hol a 3D-s konverzióra hivatkozva, hol más indokokkal. (Erről emlékezett meg ez a vicces plakát is.)

Nos, valószínűleg ki lehet jelenteni, hogy vége a várakozásnak, legalábbis nemsokára vége lesz, hiszen a Lionsgate-től "megmásíthatatlan" premierdátumot fog kapni a Drew Goddard által rendezett, Joss Whedon forgatókönyvén alapuló horror. Bennfentesek októberre teszik a premiert, főleg, hogy onnan a napokban kimozgott egy másik Lionsgate-horror, mely eddig Dibbuk Box címen futott. A premiert azért sem érdemes sokáig halasztani, mert a Thor kapcsán, a The Cabin in The Woods-ban is főszerepet játszó Chris Hemsworth neve igencsak a köztudatba került.

A fenti egyezség egyébként azt is jelenti, hogy már csak a Red Dawn, azaz a Vörös hajnal című Charlie Sheen-akciófilm feldolgozása van azon MGM-filmek között, melyeknek a stúdió nem talált forgalmazót. Érdekesség, hogy e filmnek is Chris Hemsworth a főszereplője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!