Ötvös Tibor

Múltbeli Mortal Kombat karakterek is felbukkannak

Ahogy az várható volt a mai napon megjelent Mortal Kombat (melyről rövid kritikánk hamarosan olvasható lesz) hamarosan megkapja az első DLC-jét.

Ebben a csomagban két régi-új karakter jelenik majd meg. A fejlesztők elmondása szerint az egyik Kenshi, akit nem csak átmásolnak az előző részekből, hanem új mozgásokat, kivégzéseket és X-Ray mozdulatot is kap majd a vak harcos. A másik karakter már jóval érdekesebb lesz, pedig Scarlet is felbukkant már a sorozatban.



"Aki ismeri a Mortal Kombat történetét, az bizonyára emlékszik rá, hogy egyes játéktermi gépekben a Jade-Katana-Milena trió egy vörös női nindzsává állt össze" - jelentette be Hans Lo, a Mortla Kombat producere. "Az emberek mindig azt hitték, hogy ez egy megnyitható titkos karakter, ám igazából csak egy programozói hiba volt. Ám a rajongók ráragasztották a Scarlet nevet és ezzel 'élővé' vált. Épp ezért ezután mi sem hibaként tekintettünk rá, hanem egy új karakterként és hamarosan a rajongók számára is elérhetővé válik Scarlet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sigmavirus1 #5
    Frankó, akkor kapunk még egy fanservice karaktert, könnyen spammolható támadásokkal, amit a gép is úgy fog kihasználni ellenünk hogy sírás lesz a vége, meg pár törött joy. Kb. mint Ermacnál.

    Inkább Motarot tessék pótolni, ha már ott van a karaktermodelje, igazán lehetett volna egy szimpla harc vele. Nem kell agyonbalanszolni hogy játszható is legyen később, csak minibossként feltűnhetne.
  • Bulics #4
    eredetileg a lány pirosban volt mikor felvették a mozdulatokat,aztán színezték át, fent van a youtubeon. Kár hogy nincs konzolom imádom a mortalt..
  • FefeeX #3
    Han Solo, a Mortal Kombat producere :)
    Amúgy Kitana és Milena esetében volt ilyen, hogy később jelent meg Jade, de ezt a mi mivé meg kivé állt össze dolgot nem igazán értettem :)
  • LeventeV #2
    én is úgy tudom, és mintha egy régebbi cikkben Ed Boon is ezt mondta.
  • Szefmester #1
    Ezt a női vörös nindzsát kicsit másképp ismerem. Egy bug volt miszerint vörös színnel jelent meg a karakter, amolyan textúra hiba volt. De fene tudja...