Ötvös Tibor

Ismét változott Max Payne

Két évig szinte semmit nem halhattunk róla, majd a múlt héten megjelent képek után friss és érdekes információkkal jelentkezik a Max Payne 3. Egy új kép is megjelent a hősünkről, melyen jobban hasonlít korábbi önmagára, mint az évekkel ezelőtt mutatott Max Payne 3 fotókon.

Klikk ide!
Először is van haja. Legalábbis az Edge magazin borítóján egy olyan kép látható, melyen Max még nincs elhízva és bizony van bozont a fejtetőn. A történet szerint 8 évvel járunk a második rész cselekményei után és Max már rég nem a New York-i rendőrség tagja. Jelen pillanatban Sao Pauloban dolgozik, mint testőr.

A fejlesztők szerint a "Max Payne 3 leginkább a Half-Life érzését hozza majd vissza. Itt ugyanis nem egy tipikus hőst irányítunk, hanem csak egy elhízott, kiégett embert, aki csak a saját igazáért harcol." A képen látható Max bizonyára a játék elején lesz irányítható, mely valószínű Bevezetőként szolgál a brazil események megértéséhez.

A magazin állítása szerint "a játék nagyon szépen fest és leginkább a Red Dead Redemptionra hasonlít. Természetesen visszatér majd a már védjegynek számító bullet-time is, melynek ismét óriási hasznát vesszük majd." A játék fejlesztését egyébként egyszerre négy csapat végzi: a Rockstar Vancouver, London, Toronto és New England is a programon dolgozik.

Meglepetésre a csapat bejelentette, hogy a Max Payne 3 multis részt is tartalmaz majd, de a részletekről nem nyilatkoztak. Mindenesetre a jelek szerint idén végül mégsem jelenik meg a program, hiszen a kiadó ezúttal sem említett megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #21
    Teljesen igazad van!
  • Tower Guard #20
    Miért kell szétbarmolni a Max Payne világot?

    "Max Payne 3 leginkább a Half-Life érzését hozza majd vissza. Itt ugyanis nem egy tipikus hőst irányítunk, hanem csak egy elhízott, kiégett embert, aki csak a saját igazáért harcol."

    Ez aztán kurvára felemelő hír. Haja is csak az első pár percben lesz, hát tudják még fokozni? Szerencsétlen faszok, inkább ki se adják, vagy ne merjék a Max Payne nevet hozzátenni.
  • Loverman #19
    De a széttagoltság miatt volt a trollrage nem konkrétan a játék miatt
  • zaki #18
    csinálnak: nfs hot pursuit pl, vagy mortal kombat pl
  • narumon #17
    Ehhez képest a Starcraft 2-t is mennyien fikázták, pedig az pont a rajongói elvárások alapján készült. (és 100%-ban hozza is azt amit mi vártunk tőle)
  • nyuny01 #16
    Ez így van!
  • Polllen #15
    Max Payne - 6 óra
    Max Payne 2 - 5 óra

    Most toltam végig nem rég mindkettőt, ennyit mért a steam.
  • Loverman #14
    most mondtam el mit akartak a rajongók, de mindegy. amikor kijött a második rész, szerinted sírtak hogy nem ezt akarták? nem
  • KP27 #13
    3-5 órás játékideje volt az első két résznek? Hát te valamit nagyon benéztél.
  • tomcsa4 #12
    Miért, az első két résznek nem 3-5 órás játékideje volt? De!

    Loverma, a,itakartoknak igaza van, a rajongóknak nem kell hinni, mert semmi nem jó nekik.