Szekeres Viktor

Végre megnézhető a Másnaposok 2 teljes előzetese

Ugyanaz a történet, mint az első részben, csak ezúttal nem Las Vegasban, hanem Thaiföldön lesznek másnaposak a Másnaposok. És a legfrissebb előzetesben azt is láthatjuk, hogy mi történik a csapattal.

Március 31-én eresztette szabadjára a Warner Bros. Pictures a Másnaposok 2 (The Hangover Part II) első. igazi előzetesét, hiszed eddig csak egy teaserrel jelentkezett a stúdió. A videó alapján Todd Phillips filmje meglehetősen őrültnek ígérkezik, s a rendezői szándék is egyértelmű: semmi visszafogottság és a végeredmény legyen több és nagyobb, mint a sokak által kedvelt első rész.


A Thaiföldön játszódó folytatásfilm film Amerikában és idehaza is május 26-án kerül bemutatásra - nálunk természetesen szinkronizálva, mindössze egy vagy két moziban élvezhetik a nézők eredeti hangon a filmet. A visszatérő főszereplők mellett (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha), pár mellékszereplőt is újra fogunk látni (Mike Tyson, Ken Jeong), de természetesen "újoncok" is feltűnnek a Másnaposok 2-ben (Liam Neeson, Jeffrey Tambor, Bryan Callen).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chris05 #3
    Nagyon nagy! :D
  • sajtosnudli #2
    Nem si tudtam hogy Szabó Győző is játszik benne
  • Lipi1980 #1
    Mindenképpen meg fogom nézni, de azért egy kicsit tartok attól, hogy ugyanabból a sztoriból akarnak nagyobb poénokat kihozni. Bár ha belegondolok, akkor a Végső állomás-nál bejött! Az előzetes alapján elég jónak igérkezik :)