Ötvös Tibor

Így fest a Captain America: Super Soldier első pályája


Az egyik internetes magazin jóvoltából végre mozgásban is megszemlélhetjük a Sega által készítendő Amerika kapitány játékváltozatát.

A Captain America: Super Soldier egy külső nézetes akciójáték lesz, mely - a pletykák szerint - sok elemet átemel a remek Batman: Arkham Asylumból. A Sega ígéretei szerint a játékban "atletikus harcrendszer és a népszerű pajzs egyedi támadásai" teszik színesebbé a csatákat. A programban felbukkan majd Amerika kapitány összes ismertebb ellenfele (Vörös Koponya, Hidra, Vaskereszt), a történetet pedig A Bosszú Angyalai írója, Christos Gage készíti.


A játékmenet leginkább a Batman: Arkham Asylum és az Assassin's Creed mintáját követi, legalábbis a harcrendszert és az ugrálós jeleneteket tekintve. Mindenesetre amit eddig láttunk az még biztatónak is tűnhet, de sajnos az Iron Man és társai után már kicsit félve fogadjuk a végleges változatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LeventeV #6
    ahogy az Iron Man játékoktól, úgy ettől se várok sokat, de ez már a Sega-ra is érvényes.
  • Loverman #5
    megint Sega a kiadó, megint béna lesz. Sega már se mint kiadó, se mint fejlesztő nem szuperál jól, de még közepesen se
  • CptObvious #4
    Hát ez érdekesre sikeredett. Az MI és a harc valami borzalmas, így első ránézésre ez fogja a legkevesebb kihívást jelenteni. És valószínűleg a játék legnagyobb fekete pontja lesz. Bár még mindig lehet rosszabb pl egy néhány órás egyjátékos kampánnyal :P
    Az ugrálós rész és a mini játékok viszont egész jónak tűnnek.
    Azért kár, hogy PC-re nem jön ki :/
  • Grodt #3
    Hát ez nagyon gyenge... az ellenfél MI-je egy nagy 0. Amikor négyen körbe veszik és mindegyik külön külön lő a fegyverével... Az tuti h ezzel nem játszok:D
  • NEOreg3 #2
    szerintem borzalmas
  • Woodsnail #1
    Ez egyelőre nem tűnik olyan rossznak, mint az Iron Man, de olyan jónak sem mint a Batman.