Szekeres Viktor

Újabb magyar tévécsatorna vált nevet

Április 15-től megújul a Deko TV, és ezentúl Spektrum Home néven, a Spektrum ismeretterjesztő csatorna új márkájaként lesz jelen a magyarországi televíziós piacon.

A nemrégiben történt TV6->VIASAT6 váltás után most újabb hazai kábelcsatorna próbál névváltással megújulni, egy meglévő brandbe helyezkedve esetlegesen új nézőket szerezni. Április 15-től a Deko TV Spektrum Home néven lesz megtalálható a képernyőn és a műsorújságokban, a Spektrum ismeretterjesztő csatorna új márkájaként marad a tematikus tévék piacán - közölte a tulajdonos Chello Central Europe.

Szoktad nézni a Deko Tv-t?
  • Persze, előfordul.
  • Nagyon, nagyon ritkán.
  • Soha.
Málnay B. Levente, a cég vezérigazgatója szerint a csatorna kínálatában jelentős szerepet kap minden olyan téma, amely az otthon szépítésével, a praktikus, mindenki számára elérhető ötletekkel és a környezettudatosabb életmóddal kapcsolatos. A Spektrum Home új, nemzetközi és saját gyártású műsorokat ígér április közepétől. A csatorna elérhető a UPC, Magyar Telekom, Invitel, ViDaNet, PR Telecom, Tarr kábelszolgáltatók hálózatain.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Néhány embert lehet érdekel a csatorna, és elég fura amikor nem tudod hogy ez lesz, és amikor kapcsolnál a csatornára nem az a logó van ott, és nem az a név a reklámoknál.. és kezdesz bepánikolni hogy most hova is tűnt el a régi jó adó amit szerettél.. és persze pár perc/óra után lehet leesik hogy most is azt nézed. :)
  • Murder3 #1
    eddig azt se tudtam h van ilyen....
    ez ennyire fontos hír vagy mi?