Szekeres Viktor

Nem Stallone rendezi a The Expendables 2-t

Sylvester Stallone az első értesülések szerint csak színészként fog visszatérni a The Expendables - A feláldozhatók folytatására, a rendezői és forgatókönyvírói feladatok ezúttal másra maradnak.

A 24 Frames értesülései szerint, miközben a The Expendables - A feláldozhatók második része még csak előkészítés alatt áll, az már biztos, hogy Sylvester Stallone sem íróként, sem rendezőként nem fog részt venni a munkálatokban. Ebből természetesen az is következik, hogy az akciósztár színészként ott lesz a filmben, ha az zöld utat kap, márpedig utóbbi szinte biztosra vehető, hiszen bár az első rész nem sikerült túl jól, a marketingnek és a szereposztásnak köszönhetően az év egyik legkellemesebb meglepetést okozó sikere lett: Amerikában 103, a világ többi részén pedig 171 millió dollár bevételt hozott.

Az idézett oldal szerint egyébként a második rész prioritást élvez a gyártó, Millennium Filmsnél, s Stallone jelenleg is lehetséges rendezőkkel találkozik. A szkriptet egyébként úgy néz ki, hogy a David Agosto - Ken Kaufman duó írja, akik olyan filmeken dolgoztak eddig, mint az Űrcowboyok, Az eltűntek vagy a Bajkeverő majom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)