Szekeres Viktor

Napokon belül folytatódik a Stargate Universe - itt az előzetes

Bő másfél hét múlva ismét a Destiny fedélzetére költözhet a Stagate Universe maroknyi nézője, hiszen március hetedikén folytatódhat a sorozat az utolsó tíz epizóddal, melyekre remélhetőleg megemberelték magukat az írók.

Az amerikai Syfy csatorna március hetedikén, azaz hétfői napon 22 órás kezdett folytatja a Stargate Universe sugárzását. Persze szó sincs arról, hogy a scifiadó meggondolta volna magát és feltámasztaná az SGU-t, mindössze az a helyzet, hogy a húsz epizódból álló második évad összes részét leforgatták a sorozat sorsát megpecsételő közlemény előtt, így természetesen minden elkészült epizód adásba is kerül.


A sorozat befejezésére egyébként a Syfy a mellékelt előzetesben is felhívja a közönség figyelmét. A Stargate Universe távozásával pedig nagyon úgy néz ki, hogy egy időre Stargate-sorozatok, illetve -filmek nélkül maradnak a rajongók, ugyanis nem sok jel mutat arra, hogy újabb spinoff készülne, ráadásul az MGM helyzete miatt a korábban sikeres Stargate-es DVD-re készült filmek gyártása is leállt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline85 #16
    Nekem hianyozni fog az SGU, sokkal emeszthetobbnek talaltam mint az sg-1 es sga-t.Nehany evvel ezelott(gyerekkoromban) meg forditott lett volna a helyzet. Ha most meg aktualisak lennenek es egy uj epizodban egy ismeretlen bolygora kerulnenek ahol meg a kerek is ujdonsagnak szamit es felsoszinten beszelik az angolt(szinkron eseteben a magyart) akkor gondolkodas nelkul alt+f4+del.Ertem en, hogy vilagnyelv na de ....
  • cateran #15
    Nyilvan nem ugyanazt a sorozatot lattuk:) SG-1-ben azt hiszem a 3. reszig kellett varni az 1. fontosabb mellekszereplo halalara, kevesbe fonots (noname) szereplok hullottak, mint a legyek,de meg fontosabbak is (lasd doktorno) O`Neill is meghalt parszor,Jackson is...(mas kerdes,hogy visszajottek,hala a jo oreg Goa`uld technologianak)De okos ellenfelekbol is volt...lasd a fejvadaszt,aki elkapta oket,aztan hulyere szivatta a bagazst....
    Nem mondom, nem a komolysagaval hoditott az SG-1 van..hanem a szeretheto karakterekkel:) O`Neill es Teal`c az s04e06 Windows of Opportunity-ben..istenem,nem tudom megunni azt a reszt:D (a 2 iqbetyar belekerul 1 idohurokba:D)
  • szlmcl #14
    Mondod te mester, nekem pl. nagyon is fogyasztható ez az étel, a szakácsok meg ugyanazok!

    Az IQ-ról meg annyit, hogy amikor egy "Time" rész után a netes fórumok tele vannak azzal, hogy hú de várom már a következő részt, hogy túlélik-e, akkor szerintem az írók kicsit sokat feltételeznek a nézőktől, és ezeket még nem is újonc nézők, hanem fanok írták...

    de akkor mondok még pár poént:
    Nem csak hogy az IQ nem nőtt fel, hanem az emberek komolysága sem, ennek a sorozatnak relatív sokkal több köze van a valósághoz, mint az előző kettőnek (valós érzelmek, félelem, bizonytalanság, valós sérülések, elveszített emberek, okos ellenfelek...). Én már kezdtem hiányolni az SG1 és SGA utolsó évadaiban ezeket, semmi félelem az ellenségtől, 4en vagyunk úgyis mi győzünk... A korábbi fanok meg annyira hozzászoktak 15 évad alatt ehhez, hogy egyszerűen nem tudják feldolgozni, hogy valami más...

  • kissssss #13
    (Kár, hogy sok esetben az emberek IQ-ja nem nőtt fel ehhez a sorozathoz)

    A nap vicce gyerünk mester mondj még néhányat.

    Tudod ha el akarsz készíteni egy finom kaját nem csak jó és friss alapanyagokra van szükséged de az étel elkészítéséhez szükséges tapasztalatra és tudásra is szükséged lesz.

    Esetünkben az SGU-hoz meg voltak a majdnem jó összetevők(sötét hangulat,széteső hajó,majdnem jó színészek) de a szakács borzalom volt, és emberi fogyasztásra alkalmatlan ételt készített.

    Pedig volt már rá példa hogy jól is elkészítették az ételt.(BSG)
  • bmw #12
    Szerintem egy konfliktus kezelos sorozathoz/filmhez nem kell sok IQ.....
  • CybeRick #11
    SGA sem kapta meg még a befejezést. SGU is hiányozni fog, mert kb az utolsó 2-3 résznél kezdtem megszokni. Pedig valamilyen SG spinoff kelleni fog, sok lehetőség lenne még benne.
  • TreDoR #10
    Sírás =/= IQ
  • cylonflatus #9
    Elárulom mindegyiknek kasza lesz, valamelyiknek előbb a másiknak később, de van egy olyan érzésem, hogy egyik sem fogja sokáig húzni. Csak fejezzék be rendesen, legyen kerek a sztori. Nem hiszem, hogy sci-fi nélkül maradnánk, a Syfy biztos nem fog Bariköztre átállni...
  • szlmcl #8
    winnie: Az a baj, hogy ez az egyetlen igényesen megcsinált scifi sorozat, ahol nem kocka űrhajók vannak igénytelen effektekkel. Nálam az SGU után egyetlen scifi sorozat sem üti meg ezt a szintet és nem tudom élvezni a történetet sem az előbb említett látványbeli hiányosságok miatt. (egyszerűen bennem van, hogy van egy sokkal jobb és látványosabb is..) Kár, hogy sok esetben az emberek IQ-ja nem nőtt fel ehhez a sorozathoz, valamint, hogy mindenki olyat várt, mint a korábbi két SG sorozat, amit ha megkapott volna, akkor meg az lett volna a baj. Na meg ha a filmkritikus "szakma" nem lenne, akkor is sokkal több néző lett volna. Mindenesetre a cikk azért megemlíthette volna, hogy az írók kijelentették, hogy nem fogják így befejezni a sorozatot (nyílván az utolsó rész forgatásakor még nem tudták, hogy vége lesz, így nem is lesz befejezése az évad végén a történetnek sem). Egy DVD-n, vagy másik csatornán megjelenő 3. évadot csiripelnek a madarak. Remélem megvalósul majd!
  • Reg5 #7
    És ezek közül legalább 1 kasza lesz.