Szekeres Viktor

Készül a Halálos kitérő 4

Egyelőre még nem tudni, hogy kik szerepelnek a Halálos kitérő negyedik részében, csak az biztos, hogy a DVD-s megjelenésre tervezett, ezúttal nem erdőben, hanem havas terepen játszódó horror forgatása elkezdődött.

Declan O'Brien (Sharktopus, Halálos kitérő 3) rendező irányításával tegnap Winnipegben elkezdődött a Halálos kitérő 4 forgatása. A téli helyszínen készítendő film története szerint pár főiskolás elmegy hómobilozni, s miközben az egyre nagyobb viharban szállást keresnek, "rossz irányba" fordulnak és egy elszigetelt, elhagyatottnak tűnő elmegyógyintézetben kötnek ki, melynek néhány betege még az épületben tartózkodik. A Hideg préda irányába történő szemléletváltás persze nem jelenti azt, hogy ne az első három filmben megismert mutánsok lennének a gonosztevők.


A Halálos kitérő (Wrong Turn) sorozat 2003-ban indult egy mozifilmmel, Eliza Dushku főszereplésével (a mellékelt minden szinten zseniális jelenet is ebből való), azonban a 15 millió dolláros bevételt még egy alacsony költségvetésű tinihorror esetében sem volt túl biztató. A folytatás, a 2007-es Halálos kitérő 2 már csak DVD-n jelent meg, de nagy sikert aratott, így 2009-ben elkészülhetett a Wrong Turn 3: Left for Dead című harmadik rész is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #3
    Az első rész tényleg "jó" lett, mármint ahhoz képest hogy még a csapból is az ilyen filmek csordogáltak akkoriban. Fogadjunk leforgatják az 5. részt is és a jövőben fog játszódni és majd az űrhajókon élnek majd a mutánsok meg majd annyira ellenállóak hogy az űr vákuumban is életképesek blablabla
  • vg #2
    Bizonyára van a slash horror filmekre igény dvd-n, vagy bizonyára tv adóknak is el tudják adni. Az első rész nekem tetszett, a másodikat nem bírtam végignézni(unalmas), a harmadik nem igazán érdekel a szereplők miatt.
  • nessboth #1
    Mielőtt a kommentelők 90%-a erre a mondatra gerjedne be, hogy "(a mellékelt minden szinten zseniális jelenet is ebből való)" és küldené a francba Viktort javaslom nézze meg az értelmező szótárban az i betűnél az irónia jelentését...
    Csak azért írtam ezt, hogy a filmről szóljon a vita amit mai napig nem értek, hogy miért élt meg eddig 3 részt...?!